První slečna dostala maturitní vízo: A táta byl u toho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

První slečna dostala maturitní vízo: A táta byl u toho!

Gratulace od tatínka a ironický úsměv Katky, kterou teď čekají prázdniny
Gratulace od tatínka a ironický úsměv Katky, kterou teď čekají prázdniny (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Mária Rušinová,)

PRAHA (vr) – Ne jen tak ledajaké vysvědčení, ale rovnou s vyznamenáním včera dostala první slečna Kateřina Zemanová (20). A podívat se přišel i vskutku VIP host: její tatínek, prezident Miloš Zeman (69). Prý ale Katku čeká ještě dlouhý boj…

Naznačil to v proslovu, který věnoval všem studentům soukromého anglicko-českého gymnázia. „Teď jdete do boje a bude to boj se sebou samým. Vstoupíte do džungle a budete muset překonávat překážky,“ varoval Zeman a dobu, ve které sám maturoval, přirovnal k zoologické zahradě.

Talár a jedničky

Sama Kateřina, která stejně jako ostatní studenti přišla v klasickém taláru a hranaté studentské čepici, pak otce hodně potěšila. Její jméno totiž zaznělo mezi dvanácti studenty, kteří odmaturovali se skvělými výsledky. Není divu: písemnou část maturity absolvovala podle informací Aha! se samými jedničkami.

Studium na severu

A co plány do budoucnosti? Ty bezprostřední byly pro »Kate«, jak se první slečně říká, jasné. Party s kamarády ze školy. Rodiče tedy nasedli do limuzín a jeli domů. A ty dlouhodobější cíle? „Vím, že chce pokračovat po jisté brigádě ve studiu na vysoké škole a velmi pravděpodobně to bude ve Skandinávii,“ řekl před časem prezident.



Přečtěte si
pol510
15. 6. 2014 • 22:18

tá baba je neskutočne retardovaná ona si oblečie talár, akoby skončila univerzitu neskutočná slepice, Miloši to čo si za trubku vychoval

illis
15. 6. 2014 • 09:04

Chtělo to jen úzký střih sukně a boty s podpatkem, klidně mohla mít to tričko. Má hezké kostýmkové šaty tmavé i světlé, to by by dobrá volba.

illis
15. 6. 2014 • 09:02

A takový humbuk během jednoho školního roku, táta prezident úplnou asi náhodou zahajoval na této škole nový školní rok . Táta prezident už ne náhodou u předávání maturitního vysvědčení. Náhodou u toho byla jen zase ta média

anezat
15. 6. 2014 • 08:46

Nadsazená šaškárna!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.