Tlusťoch se zděsil fotky svého pupku: Frajer raději zhubnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tlusťoch se zděsil fotky svého pupku: Frajer raději zhubnul!

Když Andrew uviděl svou "selfie", upřímně se zděsil.
Když Andrew uviděl svou "selfie", upřímně se zděsil. (Foto: Facebook.com)

Před třemi lety z legrace vyfotil svoje břicho a fotku chtěl poslat kamarádovi. Ale když si ji prohlížel, zděsil se. Došlo mu, jak moc je tlustý, a začal hubnout. Angličan Andrew Shanahan (36) tvrdí, že právě selfie mu zachránila život.

Prsa jak puberťačka

Andrewův životní styl měl k ideálu hodně daleko. Trápil ho stres v práci i problémy s dospívajícími syny, špatně se stravoval a sport pro něj byl španělskou vesnicí. Není divu, že postupně ztloustl až na 103 kg. „Měl jsem prsa, která by mi mohly závidět i dospívající dívky,“ směje se.


21 kg je pryč

Ovšem selfie vlastního pupku ho probrala. Začal cvičit, běhat a jíst zdravě. Netrvalo dlouho a výsledek se dostavil, váha mu dnes ukazuje o 21 kg méně. Navíc se rozhodl pomoci ostatním »prostorově objemným« mužům.
Dieta se týká i mužů

„Došlo mi, že všechny časopisy o dietách a hubnutí jsou výhradně pro ženy. Ale mě nezajímá, jaký vliv má na hubnutí menstruace,“ vysvětluje, proč založil webové stránky Man V Fat (Muž vs. tuk), které jsou určeny mužům-tlouštíkům. „Selfie mi zachránila život a pomohla rozjet novou kariéru,“ libuje si Andrew.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.