Legíny proti celulitidě - zbavte se celulitidy již za 5 týdnů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Legíny proti celulitidě - zbavte se celulitidy již za 5 týdnů!

Legíny proti celulitidě - inovativní metoda odstranění a vyhlazení celulitidy.
Legíny proti celulitidě - inovativní metoda odstranění a vyhlazení celulitidy. (NetMedik.cz)

Těhotenství, sedavé zaměstnání, nedostatek pohybu, přibývající věk…a s ním také taky váha. Už jste se přistihly, jak závistivě pokukujete po děvčatech, která si mohou dovolit nosit přiléhavé legíny, zdůrazňující jejich štíhlost? Pozor, můžete je nosit i vy a ještě rychle shodit přebytečná kila!

Našli jsme pro vás totiž na portálu netMedik.cz skoro zázračné legíny. Nenosí se „nahoře“, ale pod oblečením. V čem je jejich kouzlo? Speciální materiál, ze kterého jsou vyrobeny, vám pomůže vytvarovat postavu a co je hlavní, umí tělo nejenom zbavit celulitidy, ale také přebytečných kil.

Nosit se mohou 24 hodin denně, zeštíhlíte za pár týdnů

Převratné legíny nejsou vidět, ale pomohou zbavit se přebytečných kil
Tyhle legíny jsou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení. Jsou vyrobeny z jemného mikrovlákna, díky němuž působí na tělo příjemná mikromasáž a ta podporuje krevní oběh a pomáhá vám k odstranění nadbytečných tuků.

Na netMedik.cz jich najdete hned několik typů, můžete je tedy nosit nejen pod kalhoty, ale i pod šaty, sukněmi nebo kraťasy. K zahození nejsou ani jako noční oděv. Nu a i když máte nějaké to kilo „nad limit“ nevadí, dokážou okamžitě zformovat postavu. To je ale jen jakýsi vedlejší účinek. Ten hlavní je fakt, že vás tyto legíny po několika týdnech nošení těch nadlimitních kilogramů opravdu zbaví!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.