První prohlášení policie ohledně sériového vraha taxikářů: Čekali na další vraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První prohlášení policie ohledně sériového vraha taxikářů: Čekali na další vraždu!

Policie má obě auta zavražděných taxikářů.
Policie má obě auta zavražděných taxikářů. (Aha! – David Malík)

Další čtvrtek, další vražda taxikáře! Toho se zřejmě obávali policejní detektivové, kteří čekali se zveřejněním nových informací až na pátek.

Stejný den v týdnu, stejný způsob mordu… Sériový vrah pražských taxikářů se řídí podle pevného modelu, který si pro popravy svých obětí stanovil. „Má svůj systém, ať už jde o čtvrtky, taxikáře, stejné způsoby,“ uvedla policejní psycholožka Ludmila Čírtková. Kriminalisté se zřejmě obávají, že zabiják s vražděním neskončil. „Život pro něj nemá cenu. Nechci být špatným prorokem, ale myslím, že udeří znovu,“ dodala Čírtková.

Policisté včera potvrdili informace Aha!
Vrátil se pro další oběť
Vyšetřovatelé včera zveřejnili místa, na kterých taxikáři před smrtí nabrali svého posledního zákazníka. Podle všeho jím byl právě vrah. Ten ve čtvrtek po jedenácté večer nejdříve v okolí ulic Husova a Rytířská na pražském Starém Městě stopl Milana P. (†58). Poté, co ho zavraždil, se po dvou hodinách vrátil do okolí Karlova náměstí, I. P. Pavlova a Ječné ulice pro svou další oběť, Daniela C. (†25).

Vraždil celkem třikrát
Policie potvrdila informace Aha!, že stejný vrah zabil taxikáře Milana P. (†58), Daniela C. (†25) i Petra S. (†42), který byl zavražděn letos v lednu. Policie všechny tři vraždy vyšetřuje jako jeden případ. Muži byli střeleni z bezprostřední blízkosti do hlavy malorážkou. Jestli šlo o stejnou zbraň, zatím policie nepotvrdila.



Na »štaflech« bylo prázdno
Na stanovištích pražských taxikářů bylo včera většinou prázdno. Šoféři mají strach jezdit. „Nejsem strašpytel, ale než policie toho grázla chytí, jezdit nebudu. Naštěstí mám možnost jezdit ještě jako kurýr,“ řekl Aha! jeden z taxikářů, který včera zůstal doma.



Autor:  sch,rvs

Přečtěte si
beladona
20. 4. 2014 • 00:44

Jí si myslím, že sériovému vrahovi je to jedno jestli je všechno v pozoru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.