Exhibicionista ze 7. patra: Svlékl se donaha a šel k sousedům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exhibicionista ze 7. patra: Svlékl se donaha a šel k sousedům!

V tomto domě se konal originální striptýz.
V tomto domě se konal originální striptýz.

ZLÍN – Neskutečnou příhodu zaznamenali strážníci Městské policie ve Zlíně. Přivolala je jedna z obyvatelek domu na největším místním sídlišti Jižní svahy. „Rychle přijeďte, před bytem mi leží nahý chlap,“ ozvalo se na tísňové lince.


Strážníci za chviličku skutečně našli v 7. patře paneláku ležet zcela obnaženého opilce (52)...

Příběh začal v jedné z četných zlínských hospod, kde se muž totálně opil. K domu, kde bydlí, ještě doklopýtal. Jenže síly rychle docházely... Už před vstupními dveřmi do domu odložil boty, snad proto, aby se po chodbě pohyboval jako myška. Jen on sám ví, proč ve 3. patře shodil další svršky včetně košile. V 7. patře pak už na sobě neměl vůbec nic a začal bušit na dveře. Možná hodlal plnit předvalentýnské manželské povinnosti. Smůlu měl v tom, že nebouchal na vlastní dveře, ale k sousedům... Domů ho tak odvedla až hlídka městské policie. Strážníci nakonec upustili od blokové pokuty, vše vyřešili napomenutím. Věc tak nyní řeší hlavně opilcova manželka.


Autor: (jč)
Foto pro Aha!: Michal Vlček

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.