Puberťáci zkopali vozíčkáře: Okradli ho a ještě mu přidali jeho berlemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Puberťáci zkopali vozíčkáře: Okradli ho a ještě mu přidali jeho berlemi!

Neuvěřitelné přepadení se odehrálo v Brně.
Neuvěřitelné přepadení se odehrálo v Brně. (Ilustrační foto ara)

Přepadli vozíčkáře (29), povalili ho na zem, zkopali a okradli! Brněnští policisté pátrají po trojici mladíků (asi 15).

„S výhružkou Dej nám ty věci, nebo tě zbijeme! neuspěli a tak ležícího muže několikrát kopli a uhodili jeho berlemi. Sice ubránil hodinky, ale jiný z mladíků mu strhl z krku stříbrný řetízek,“ popsal útok policista Pavel Šváb s tím, že dva byli světlé pleti, třetí ji měl snědou. Mezi sebou se podle oběti domlouvali romsky.

Přečtěte si
setroseuros
15. 5. 2014 • 11:20

Mas sice pravdu, ale jak se da narovnat mladej stromek kdyz o to sam nema zajem! Jednoduhsi je pro nej predci rust jak fouka vitr a vzdy se nejak prezije! Hlavne kdyz vidi ,ze stare stromky v jeho okoli ziji, a prezij v kazde dobe i poskozene i krive!! Podstatne je mnozit se! A hned jak se to da a kolik se da!!! A tak se uz za par let stane, ze plevelu bude vic nez slechtenych rostlin a skaza vsech je pak jista !

angrybear
15. 5. 2014 • 09:34

JO, SOUHLAS!

prroud
18. 4. 2014 • 14:14

Zvykli jsme si bejt vodeny za rucicku a ted se divime,nevime si rady,svadime to na vsechny kolem,jen sami jsme cistounky jako lilie.Co takhle zacit premejslet a sami se brat o zmeny? Zacit se muze hned,i malickostma.Ale musi bejt ZAJEM konat!Misto place a prazdnejch kecu.

prroud
18. 4. 2014 • 14:10

Kdy uz pochopome,ze je to vsechno v nas? V nasich silach,nazorech,nasem chovani a nasi zodpovednosti? Za to zadny urady a vlady nemuzou,ty musej poslouchat jiny "papalase" a vyslapovat.Ale my muzeme chtit co je treba a jak je treba,ale musime si o to umet rict a mit zajem si rict!!! Pak musej slyset!!! Jinak si nemame na co stezovat,kdyz sami moc pro zmeny nedelame......... nikdo to za nas neudela!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.