Co o vládě říká internet? Tohle ministry a ministryně nepotěší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co o vládě říká internet? Tohle ministry a ministryně nepotěší!

Martin Stropnický
Martin Stropnický (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Pecák, Martin Sekanina, Martin Hurda, Daniel Černohorský, ar)

O ministrech vlády Bohuslava Sobotky jsme se toho v posledních měsících dozvěděli hodně, ať už šlo o kvalifikace či rovnou poklesky. Internetová obec má ale pořád spousty otázek. Jaké informace hledají o našich politicích nejčastěji lidé pomocí vyhledavače Google? Jaký to o nich vytváří obrázek? Podívejte se s Aha!

Martin Stropnický (57, ANO), ministr obrany

MINISTR HÉREC

Herec a nově největší odborník na obranu Stropnický i nadále lidi láká hlavně na svoje angažmá v zábavním průmyslu. Chtějí vědět, koho daboval (například Petera O’Toolea v Lawrencovi z Arábie) anebo zda je Žid (podle antisemitských serverů ano, ale to by snad mělo být jedno) anebo kolik má dětí (z prvního manželství tři, z druhého s Veronikou Žilkovou jedno).


Pavel Bělobrádek (37, KDU-ČSL), místopředseda vlády pro vědu a výzkum

ZDRAVÝ NEMOCNÝ

Ano, je to tak. Šéf lidovců trpí roztroušenou sklerózou už od svých čtyřiadvaceti let a v kuloárech se šuškalo, že kdyby neuspěl v těchto volbách, už by se z politiky nadobro stáhnul. Oficiálně ale říká, že je v posledních letech jeho stav stabilizovaný. Internetové uživatele zajímá také, jak je modrooký blonďák vysoký (úctyhodných 189 centimetrů) anebo kdo je jeho manželka (jmenuje se Jana a nechce být na očích).

Andrej Babiš (59, ANO), ministr financí

BOHÁČ S BLONDÝNOU

Byl Babiš estébák anebo ne? Sám tvrdí, že nespolupracoval, jiní, že ano, a další, že mu byl založen spis, aniž by o čemkoliv věděl. O tom, co je pravda, má rozhodnout bratislavský soud. Dále lidi zajímá, kolik má peněz (je to druhý nejbohatší Čech a odhadem až 90 miliard korun), ale úplně nejvíce, kdo je jeho manželka (ženatí nejsou, ale jeho partnerkou a matkou dětí je blonďatá Monika).


Milan Chovanec (44, ČSSD), ministr vnitra

BÝVALÝ OTESÁNEK

Prezident Miloš Zeman se cukal, že jej nejmenuje ministrem kvůli pochybně získanému »rychlotitulu«, který však Chovanec raději nevyužívá. I tak ale všechny mnohem více zajímá jeho kariéra dietáře. Za necelý rok a půl totiž zhubnul 65 kilo z původních úctyhodných 175 kilo. Manželka prý před dietou dávala na lednici zámek a Chovanec v nejhladovějších chvílích mlsal i máslo – klidně zhltnul celou kostku!

Bohuslav Sobotka (42, ČSSD), premiér

UKAŽ ŽENU A ZUBY!

Kdyby konečně vyvedl do společnosti sexy manželku Olgu, kterou úspěšně schovává před veřejností, na chvíli by umlčel kritiky, kteří mu vyčítají čarování s poslaneckými náhradami. Podle vyhledavače je na ni totiž zvědavá celá republika. Další velké téma? Jeho úsměv. Léta byl totiž pokryt dráty, kterých se zbavil před rokem a půl. Prý se mu kvůli nim posmívali.


Věra Jourová (49, ANO), ministryně pro místní rozvoj

ANDREJOVA EX?

Kvůli podezření, že měla jako náměstkyně ministra pro místní rozvoj podíl na podvodu s evropskými dotacemi, byla měsíc neoprávněně za mřížemi – i to chtějí lidé znát dopodrobna. Některé však zajímá prostě jen to, jak rázná brunetka vypadá. Jiní pak podlehli fámě o tom, že právě Jourová je exmanželka Andreje Babiše, šéfa ANO. Politička je sice rozvedená, za Babiše však vdaná opravdu nikdy nebyla.

Třešnička na závěr

A co lidi zajímá, pokud jde o hlavu státu? Překvapivě to není stará známá »viróza«!

Miloš Zeman (69), prezident republiky

OPIČÍ KRÁL

Blanko, kde jsi? Tak volají internetoví uživatelé po první manželce prezidenta republiky, se kterou se rozešel ve zlém. Máme odpověď: žije v pražských Kobylisích a tají, že si ji kdy Miloš vzal. Lidi se také chtějí na internetu pobavit u videí se Zemanem. Láká je slavný aligátor anebo také spot s názvem »král jelimán«¸kde jej vtipálci srovnávají s králem lemurů z animovaného filmu Madagaskar.



Autor:  Vera Renovica

Přečtěte si
angrybear
4. 2. 2014 • 12:07

Zatím toho moc nevykonali, to se budeme teprve divit, až začnou..

haha
3. 2. 2014 • 13:16

Stropnický toho sám nikdy mopc nepředvedl..Nejdřív si vzal Borovcovou a vrhnul se do OF a přez politiku se dostal do Itálie.Jak takové neherecké střevo mohlo dělat velvyslance nepochopím.A po návratu se nám z něj stal ředitel Vinohradského divadla.Jooo politický kontakty dokážou divy

prroud
3. 2. 2014 • 12:42

To neni internetem,ze je to nepotesi,to je jejich vykonama!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.