Mámu dvou dětí na benzince přepadli lupiči! Pusu jí zalepili izolepou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mámu dvou dětí na benzince přepadli lupiči! Pusu jí zalepili izolepou!

Obětí přepadení se stala na své narozeniny...
Obětí přepadení se stala na své narozeniny...  (Foto Aha! - Jan Černohorský )

Drželi ji za krk, spoutali ruce a nohy, zalepili ústa! Strach o život prožívala Marcela (36), kterou ve středu během noční služby na benzince v Praze v Poděbradské ulici přepadli dva lupiči. Měla zrovna narozeniny, teď je slaví dvojnásobně.

Chtěli cigarety. „Zjistili, že jdu pro ně od pultu dost daleko. Jeden zaplatil a pak mi řekl, ať mu dám ještě jedny. Když jsem se znovu otočila, tak skočil přes pult,“ vzpomíná Marcela. Najednou stáli vedle ní. „Jeden mě chytil zezadu za krk. Držel mě v předklonu, abych na něj neviděla. Druhý si natáhl kuklu,“ dodává. Zatímco jeden lupič vybíral ze zásuvky a trezoru, které Marcelu přiměli otevřít, peníze, druhý ji drsně táhl do kanceláře. „Tam mě posadili do křesla, lepicí páskou mi svázali ruce, nohy a zalepili pusu. Měla jsem strašný strach,“ líčí nejhorší okamžik máma dvou dětí. Pak lupiči utekli. „Doskákala jsem ke dveřím, zamkla a zmáčkla signál pro ochranku,“ dodává Marcela.

Aby se uklidnila, upekla sekanou

*Jak se cítíte, máte volno?
„Včera jsem už byla v práci. Nešlo sednout si a nedělat nic. Jakmile jsem přišla domů, začala jsem vařit a uklízet, abych na to nemusela myslet.“

*Co se vaří po takovém zážitku?
„Dělala jsem sekanou s bramborovou kaší a dušenou zeleninou.“

*Napadlo vás někdy, že by vás mohli v práci přepadnout lupiči?
„Nebylo to poprvé. Už se mi to stalo v září 2012, na stejné pumpě. Tehdy jsem si řekla, že už se mi to nemůže podruhé stát, že by to byla hodně velká smůla.“

Video se připravuje ...

*Jaké to tehdy bylo?
„Lepší. Nikdo se mě nedotknul, chtěl jen peníze. Dala jsem mu je, za půl minuty se otočil a odešel. Vlastně byl slušný. Normální kluk, nejspíš v nouzi.“

Po lupičích pátrá police
Lupiči si odnesli 50 000 Kč a policie po nich pátrá. „Za loupež jim hrozí až desetileté vězení,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová. Jakékoliv informace o nich lze volat na linku 158.

Lupiči byli ve věku kolem 30 let, střední postavy, světlé pleti. Hovořili česky s ruským nebo ukrajinským přízvukem. Podívejte se do galerie, zda-li je nepoznáte.



Autor:  vet

Přečtěte si
prroud
1. 2. 2014 • 09:36

Mozna by to chtelo prehodnotit chovani se ke kriminalnikum,tresty,podminky ve kterejch si je odpykavaj......jelikoz evidentne pravo jaksi nezabira,jsme na ne prilis mekky!!!A verejnost,s ni budouci kriminalnici uz nevidej,jak probiha trest,aby kazdej krivak vedel,co riskuje..........kdyz uz se misto moralnich zasad ucej deti od malinka jen panackovat prachum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.