Velvyslankyně Klausová? Teta, která nemá co říct! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velvyslankyně Klausová? Teta, která nemá co říct!

Livia Klausová Slováky zatím moc neohromila.
Livia Klausová Slováky zatím moc neohromila. (Foto ara)

Postarší teta, jejíž jedinou kvalifikací je manžel – exprezident Václav Klaus. Tak zhodnotil českou velvyslankyni na Slovensku Livii Klausovou (70) list SME, jemuž dala rozhovor.

Klausová je velvyslankyní měsíc a do Bratislavy šla s puncem té, kterou protlačil prezident Miloš Zeman za to, že ho podpořila v kampani. Podle listu se ale bývalá první dáma na velvyslankyni nehodí. Slovákům vadí, že až dosud žila pro kariéru svého muže a také v rozhovoru ho všemožně hájí, když třeba tvrdí, že nemůže za rozdělení Československa.

Klausová ale razantně popřela, že by post dostala od Zemana za odměnu. Rozčílil ji také dotaz na otce, který zastával důležité funkce jak za fašistického, tak za komunistického režimu. „Je jedno, jakou novou funkci získala, ona stále vykonává tu starou a jedinou, která jí skutečně seděla –funkci paní Klausové. Jinak nemá co říct,“ napsal deník.



Autor:  map

Přečtěte si
1pravda1
16. 1. 2014 • 11:22

Tak přemýšlím, koho chce ještě Zeman kádrovat z nové vlády? Jeho odhad nevyšel, protekční paní na funkci nestačí a dokonce nemá základní vychování - skáče lidem do řeči, rozhazuje rukama, houpe se na židli, čiší z ní namyšlenost a arogance. Klausové chybí diplomatické vzdělání a jde to vidět, je to ostuda ČR a Zemana jako navrhovatele! Pokud ovšem Zeman předem nevěděl, že to nezvládne a chtěl Klausovu rodinu zesměšnit.

scaramonte
16. 1. 2014 • 09:48

Jo, ale těch tlachalů ze slovenské obdoby MF Heute ...

anezat
15. 1. 2014 • 12:33

A co od ní Slováci čekají? Každému je jasné, že se jí Klaus potřeboval zbavit, tak tam byla odsunuta, ale Slovákům to asi jasné není.

avina
15. 1. 2014 • 11:53

Velv. Klausová je teta,dříve velv.Karel byl ospalý dědek...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.