Stal se Jiří obětí vraha? Tělo našli, kde už hledala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stal se Jiří obětí vraha? Tělo našli, kde už hledala policie!

Jiří Ondra
Jiří Ondra (PČR)

Více než měsíc žila rodina Jiřího Ondry (†43) z Pusté Polomi na Opavsku v nejistotě. Jiří záhadně zmizel. A až nyní se našlo jeho tělo v místě, které prohledávalo sedmdesát dobrovolníků, psovodi i policejní vrtulník.

Ondra zmizel 24. listopadu, když se vracel domů z oslavy narozenin z místní hájenky. Jen pár kroků od nedaleké skládky jeho tělo našel den po Vánocích muž (46). Terén kolem dokola přitom prohledávala rodina se speciálně cvičeným psem a také jedenáct psovodů i vrtulník.

Ani policie nedovede vysvětlit, jak je to možné. „Příčinu smrti odhalí pitva. Od ní se bude dál ubírat vyšetřování,“ uvedl policejní mluvčí René Černohorský. Příbuzní a známí se obávají, že se Jiří stal obětí zločinu. „Určitě si sám neublížil. Měl rodinu, kterou měl moc rád. Bylo to takový domácí typ,“ řekli sousedé.

Autor:  iža

Přečtěte si
majojo
31. 12. 2013 • 04:43

Chlap beze stopy zmizí, po měsíci ho najdou na místě, kde už stokrát hledali - a bulvár se ptá, jestli se snad nestal obětí vraha. To je teda myšlenka!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.