Je libo mátový čaj, nebo bylinný likér? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Je libo mátový čaj, nebo bylinný likér?

Čím má vonět vaše cigareta?
Čím má vonět vaše cigareta? (Foto Aha! – Petr Novotný, shutterstock.com, ara)

Láká vás chuť exotické čokolády, nebo byste raději zkusili svěží příchuť červených hroznů? Tyto a další příchutě nabízejí elektronické cigarety, které se stávají stále oblíbenějšími.

Tak jako klasický kuřák, i každý e-kuřák má na svou elektronickou cigaretu určité nároky, které musí splňovat, aby kuřákovi přechod z klasické na elektronickou cigaretu připadal co nejvíce nenásilný a pohodlný.

Elektronické cigarety na našem trhu nabízí nespočetné množství firem, ale jen určité procento z nich se může chlubit opravdu kvalitními výrobky, které odpovídají poměru kvalita cena. Jednou z prověřených značek e-cigaret je společnost V2 Cigs, která se snaží o co nejširší množství produktů, aby si z její nabídky vybrali i ti největší puntičkáři.

V2 Cigs si zakládá především na vývoji a inovacích a to jak v technologii samotné, tak u příchutí. Originálně využili oblíbenost českého bylinného likéru, který pije i pan prezident, a vtipně ho pojmenovali „Virózka“. Ten si dokonce můžete zakoupit i v eshopu této společnosti. 

Věděli jste, že nejkratší "short" verzi e-cigaret nejvíce ocení ti, kteří vyžadují od své cigarety diskrétnost, delší verze naopak vyhovuje zejména silným kuřákům.

 

Jako u každého produktu, tak i u elektronických cigaret by měl zájemce zkoumat kvalitu. Měl by se aktivně zajímat o složení nápně, kterou si vybral, aby vyhovovala všem normám a požadavkům.

Každý kuřák má jiné preference, co se týče chuti a intenzity nikotinu. Pro ty, kteří se chtějí rozhodnout až po vlastní ochutnávce nabízí různé společnosti (např. V2Cigs) vzorkovník příchutí s různými skvělými příchutěmi k vyzkoušení.

Mezi nejoblíbenější příchutě patří Red, Congress, Mentol, Mint Tea - mátový čaj, Grape (červené hrozno) a Čokoláda.

Kuřákům, kteří v e-cigaretách hledají alternativu své oblíbené značky tabákových cigaret většinou chutnají příchutě Red, Congress a Sahara.

Na rozdíl od klasických cigaret, tyto neníčí zdraví a navíc každý registrovaný zákazník obdrží neomezenou záruku na elektronické komponenty, ze kterých se cigarety skládají. K dispozici je také prodloužená, 30 denní záruku na vrácení peněz u všech starter-kitů, tak to alespoň chodí u firmy V2Cigs.

U ní dále také dostanete informaci o slevových akcích, věrní zákazníci společnosti potom obdrží status V. I. P., který jim přináší 10% slevu na veškerý nákup, nebo malé dárečky. Nakonec, každý s V2 Cigs může kdykoliv konzultovat svůj nákup, či konkrétní produkt po telefonu, v online chatu, či emailem.

 

Pokud si chcete o elektronických cigaretách přečíst více, nebo snad některé z nich dokonce vyzkoušet, doporučujeme navštívit web společnosti V2 Cigs a získat 30% slevu na všechny produkty. Při objednávce stačí zadat kód V2Aha30 v internetovém obchodě na stránkách www.v2cigs.cz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.