Nejslavnější snímky duchů: Duch hřbitova v Boothill | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejslavnější snímky duchů: Duch hřbitova v Boothill

Fotografie
Fotografie (internal)

Tajemné světy záhrobí, okultismu a spiritismu jsou tak přitažlivé. Jak nádherně mrazí z myšlenek na duše zemřelých. A když někdo takového ducha ještě vyfotí… Podívejme se na desítku nejslavnějších fotografií světových přízraků. I když se hojně diskutuje o pravosti snímků, je to pořád hodně vzrušující téma. Pojďme se bát…

 

Duch hřbitova v Boothill

Měla to být reklamní fotografie ve stylu retro pro jakousi drogerii. Vpředu je herec místního ochotnického spolku, to vzadu přízrak neduživého muže vystupující z hlíny hřbitova. Při focení ho nikdo neviděl, až po vyvolání snímku.

Muž z reklamy se jmenoval Terry Clanton a po vyvolání fotky dostal opravdu strach. „Tahle fotka kompletně změnila můj názor na duchy,“ řekl dokonce. Poloha ducha na fotce je opravdu děsivá. Podle výšky se odhaduje, že muž buď nemá nohy, klečí, nebo akorát vstává ze země (z hrobu).

„Vím naprosto přesně, že nikdo jiný u focení nebyl,“ vzpomíná Clanton a dokonce si myslí, že tajemná postava mohla v ruce držet nůž.


Arizona, USA

1790319:gallery:true:true

Autor:  mich

Přečtěte si
kozinozka
12. 10. 2014 • 17:54

Někdy se na jednom snímku ojeví dva záběry. Ale to by fotograf velmi dobře věděl, protože vé koho fotil před nebo po ,a proč vlastně fotil ten hřbitov ?

fill-ll
16. 9. 2013 • 22:53

Zajimalo by me kde je tech zbylich devet fotek...ahaci to zase pos.rali

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.