Expremiér zapomněl, že jeho auto už není nedotknutelné: Nečasova romantika je na pokutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Expremiér zapomněl, že jeho auto už není nedotknutelné: Nečasova romantika je na pokutu!

9:45 hod.  Praha–Malá strana  Nečas s Nagyovou kráčí k autu, které stojí na bílých pruzích.
9:45 hod. Praha–Malá strana Nečas s Nagyovou kráčí k autu, které stojí na bílých pruzích. (Foto Blesk – Petr Novotný, Zbyněk Pecák, Láďa Křivan, Karel Kopáč)

Zaslepen láskou ke své bývalé vrchní sekretářce Janě Nagyové (49) kašle expremiér Petr Nečas (48) na pravidla silničního provozu. Po společném kafíčku v luxusní pražské kavárně nakráčeli k superbu zaparkovanému na zákazu! Podobné omezení porušil i na líbánkách…


Expremiér s Nagyovou si v pátek udělali příjemnou chvilku v Café Savoy na Malé straně. Venku zatím čekal Nečasův řidič s černým superbem. Zvyklý na téměř absolutní přednost z doby, kdy dělal premiérského kočího, hledal místo na parkování. Když se mu to nedařilo, postavil vůz na první místo, kde bylo volno. Na bílých pruzích, které upozorňují na zákaz zastavení.

„Vyznačují místa, která nesmí být dotčena dopravním provozem,“ vysvětlil Blesku někdejší dopravní expert, dnes poslanec Stanislav Huml (58). A jakou pokutu by Nečasovu řidiči napařil? „V tomto případě by sice nepřišel o žádný bod, ale hrozila by mu pokuta 1500 korun. Blokově by ho to stálo maximálně 1000 korun. Podle nového systému je to řešitelné s provozovatelem vozidla,“ dodal Huml.

Flastr by dostal expremiérův šofér, nicméně i Nečas by mohl zapomenout na velkopanské manýry a všímat si, jak a kde se jeho kočár pohybuje. Má na to necelé tři měsíce, kdy se ještě může nechat ze zákona vozit na státní útraty…

I v lázních na zákaz kašlal

Že na přestupky nemá jen svého řidiče, dokázal v lázních Darkov v Karviné, kde se spolu s milenkou snaží užívat soukromí pod cizími jmény. Upozorňuje však na sebe bezohledností – jeho octavia v úterý několik hodin parkovala v místě, kam zákazová značka dovoluje vjet jen dopravní obsluze a pacientům jen na dobu nezbytně nutnou.


Přečtěte si
belaa
27. 9. 2013 • 08:59

ja kdyz je vidim mam vztek..jezdi si na dovolenou.za nase penize.jen se mam smeji do oci..nikdo s nima nehne.domina uz by mela brucet..to je teda stat na baterky.jinej uz by davno brucel.

denia
26. 9. 2013 • 22:01

A ty obepnuté křivky.Takhle se oblékají děvčata tak do 25 let.A varování ženám,které si myslí,že děti spojí dva lidi na stálo. Stačí jedna zkušená ...... a moula jde jak na porážku.

mirkazam
23. 8. 2013 • 07:47

Když vidím, jak si pyšně vede tu vyžranou mařenu k autu,tak mu tu love story ze srdce přeji.Však uvidíme za rok ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.