Miroslav uškrtil manželku! Zdrcený syn Zbyněk: Proč moje mamka? Nikomu neublížila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav uškrtil manželku! Zdrcený syn Zbyněk: Proč moje mamka? Nikomu neublížila!

Hedvika B. (†53) na promoci syna Zbyňka v roce 2008.
Hedvika B. (†53) na promoci syna Zbyňka v roce 2008. (Foto Aha! – Helena Lacinová, Jana Ulrichová, Facebook)

Hodná, nekonfliktní, pracovitá. Tak popisují sousedé z Hrobu na Teplicku Hedviku B. (†53) zavražděnou manželem Miroslavem B. (58). „Proč moje mamka... Nikomu neublížilaaa,“ napsal bolestně na Facebook syn Zbyněk. V domě, kde ji kolem půlnoci na pondělí uškrtil její muž a sám se pokusil o sebevraždu, hoří svíčky.

„Já jsem je zapálila. Tohle si opravdu nezasloužila. Nemohu o ní ani mluvit v minulém čase. Znali jsme se od dětství. Byla usměvavá. Přátelská,“ popsala plačící sousedka Gertruda (55). „To, že jsou s Mirkem v rozvodovém řízení, jsem se dočetla až v novinách,“ divila se další žena z domu. Podle policie měli však manželé dlouhodobé neshody, byli v rozvodovém řízení. Přestože žili v jednom bytě, dva roky spolu nemluvili...


Sousedé se shodují, že o soukromí zavražděná nemluvila a těžko se daly neshody vypozorovat. Těšívala se na vnoučata, za nimiž nemohla jezdit kvůli silné cukrovce. Její manžel byl prý také dobrý děda a za vnoučaty naopak jezdil, když nebyl na cestách jako řidič kamionové dopravy.

Z jedné takové cesty se vrátil v sobotu. Od té doby jeho auto stojí před domem. „Jeho zdravotní stav neumožňuje, aby ho kriminalisté vyslechli,“ řekla včera policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Po vraždě ženy si podřezal žíly na rukou. Pokud přežije, hrozí mu obvinění z vraždy a vězení.



Autor:  uá,lac

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.