Končící ministr o drůběžím mase: Nemějte strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Končící ministr o drůběžím mase: Nemějte strach!

Eva Chaloupková je jednou z nejvíc sexy moderátorek televize Nova.
Eva Chaloupková je jednou z nejvíc sexy moderátorek televize Nova. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Drůbeží maso se dá jíst, neobsahuje zbytky antibiotik, ani jiných nepovolených léků. Tvrdí to ministr zemědělství v demisi Petr Bendl (47, ODS), který se zaštiťuje výsledky kontrol v minulých dnech.

Kontroly byly reakcí na odhalení polskou televizí TVN, která nedávno ve svém pořadu Uwaga! uvedla, že někteří chovatelé spolu se skupinou veterinářů vytvořili »mafiánský systém« dopování zvířat nelegálními látkami. Ty prý navíc pocházejí z černého trhu, včetně rakovinotvorného metronidazolu.

„Nesoustředili jsme se jenom na Polsko, ale na všechny větší distributory drůbežího masa,“ uvedl Bendl.

Podle mluvčího Státní veterinární správy Josefa Dubna budou kontroly pokračovat. Drůbež v obchodech kontroluje také Státní zemědělská a potravinářská inspekce.

Odejde se šéfem?

Sexy plné rty, bohatá hříva vlasů, nekonečně dlouhé nohy a velká prsa. Končící ministr zemědělství Petr Bendl (47, ODS) nemohl mít na svou mluvčí lepší požadavky! Eva Chaloupková (47) ale na úřadě pravděpodobně stejně jako její šéf balí kufry. Bývalá reportérka Novy se ale o budoucnost bát nemusí. Práci si prý vždycky najde…

Eva Chaloupková je jednou z nejvíc sexy moderátorek televize Nova.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.