Zatímco kmotři prchali před policií, Pitr se chlubil "méďou" za 6 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zatímco kmotři prchali před policií, Pitr se chlubil "méďou" za 6 milionů!

Odsouzený Tomáš Pitr se dobře baví a ukazuje novou káru za 6 milionů.
Odsouzený Tomáš Pitr se dobře baví a ukazuje novou káru za 6 milionů. (Aha! - Ladislav Křivan)

V ten den mělo hodně lidí napilno. Na Úřadu vlády totiž proběhla šťára a několik lidí skončilo v celách. Kontroverzní podnikatel Tomáš Pitr (42), který se stýkal s politiky a pak se skrýval před policií, byl ale v klidu. A vychutnával si svou novou hračku: Nejnadupanější mercedes v Česku za víc než 6 milionů korun.

Pitr se s novým bourákem objevil v centru Prahy a podle očitých svědků zaparkoval před luxusním hotelem u Vltavy. „V ten okamžik už u něj stál portýr, aby si od něj vzal klíčky. Pitr mu je dal a šel dovnitř,“ vylíčili deníku Aha! Kontroverzní podnikatel působil vyrovnaně. Jen s někým neustále telefonoval.

Soud: Pět let basy!

V den, kdy Pitr ukázal svou novou hračku, se přitom do ulic Prahy moc kontroverzních lidí nevydalo. Policie totiž zatýkala v nejvyšších politických patrech. Kmotra Pitra, který se v minulosti také zaplétal s politiky, se ale tentokrát velkolepá razie nedotkla. O pár dní později ho ale dohnal pražský městský soud, který ho nepravomocně uznal vinným z daňových úniků a uložil mu souhrnný trest pět let vězení. V minulosti už Pitr pravomocně odsouzen za vyvedení akcií.




Autor:  poe

Přečtěte si
Jirka1313
24. 6. 2013 • 22:20

Má smysl pro realitu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.