Znásilnil jednonohou ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Znásilnil jednonohou ženu!

Pavel Kriegelstein si včera vyslech trest za znásilnění.
Pavel Kriegelstein si včera vyslech trest za znásilnění. (pro Aha!: Lukáš STEJSKAL)

PLZEŇ – Výhružky, surové bití a nakonec znásilnění – tak skončil prosincový večer v roce 2003 pro 39letou Libuši Schmithovou. Na invalidní ženu s amputovanou nohou brutálně zaútočil její známý, sedmapadesátiletý chovatel koní Pavel Kriegelstein.

Včera si za to vysloužil u Okresního soudu pro Plzeň-sever dvouletý podmíněný trest. Soudce Ladislav Mrzena jej uznal vinným ze znásilnění a vydírání.

Žena podle obžaloby přijala Kriegelsteinovo pozvání na kávu a odjela s ním do jeho srubu v Polínce na Plzeňsku. Povídali si, seděla mu na klíně, pak mu ale řekla, že jejich několikaleté přátelství nemá budoucnost a bylo by lepší se už nevídat. To prý muže rozlítilo.

„Odstrčil mě a šel do kuchyňského koutu. Pak se vrátil, vytáhl pistoli, mířil mi mezi oči a křičel, že mě zabije, ať si s ním nezahrávám. Při tom mě udeřil pěstí do tváře. Pak si rozepnul poklopec a chtěl orální sex,“ líčila před soudem žena jeden z nejhorších zážitků svého života. To nejhorší ji ale čekalo.„Po nějaké chvíli mě otočil, sundal mi kahoty a zezadu se pokoušel o pohlavní styk. Celou dobu byl vulgární a nádával mi. Měla jsme strach. Později se mi podařilo dostat se k autu a ujet pryč,“ vypovídala matka dvou dětí. Fakt, že s ní Kriegelstein jednal surově, dokazují i fotografie, které pořídili policisté krátce po jejím oznámení. Na snímcích má obličej a krk samou podlitinu. Kriegelstein popírá, že by ženu mlátil a ohrožoval pistolí. „Chytil jsem ji za krk a zacloumal s ní, protože jsem dostal vztek, když jsem se dozvěděl, že po celou dobu naší známosti provozovala prostituci,“ tvrdil a připustil, že k sexu tu noc došlo. „Bylo to ale dobrovolné. K ničemu jsem ji nenutil,“ hájil se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.