Miliardář Mark Zuckerberg: Surfuje nejen na Facebooku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miliardář Mark Zuckerberg: Surfuje nejen na Facebooku!

Mark s Priscillou na Havaji. Surfování je živí, ale jen to na internetu.
Mark s Priscillou na Havaji. Surfování je živí, ale jen to na internetu. (Foto Profimedia.cz)

Zakladatel internetové sociální sítě Facebook Mark Zuckerberg (28) má majetek ve výši 270 miliard korun a může proto vesele surfovat nejen po webu, ale i na skutečných vlnách u těch nejluxusnějších pláží.

Protože ale není náročný, vybral si relativně skromnou pláž na Havaji, kde jsou služby dostupné i prostému lidu a šťavnatý hamburger je za hubičku. A tak si s manželkou Priscillou (28) zadováděl v moři a v noci i v chatce na pobřeží, neboť pár v květnu oslaví první výročí svatby a myslí na potomka.

Zlé jazyky ovšem tvrdí, že Mark je vyhlášený skrblík a pláž vybíral podle cen služeb. No, spropitné sice nedává, ale na charitu už přispěl miliony...

Mark Zuckerberg s manželkou Priscillou

Už 20 let s www!

Dnes je tomu přesně 20 let, co se na internetu objevila první vyhledávací adresa s dnes už zcela běžným úvodem www. Patřila Evropské organizaci pro jaderný výzkum (CERN) a pod adresou info.cern.ch ji na webu najdete dodnes.

Autor:  pk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.