Češká modelka zadržená v Mexiku: Kokain, tráva, bouchačka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Češká modelka zadržená v Mexiku: Kokain, tráva, bouchačka...

Fotografie
Fotografie (internal)

S kabelkou plnou kokainu a druhou napěchovanou marihuanou zadrželi ve středu policisté v mexickém hlavním městě Mexico City Češku, údajnou modelku Petru Pospíšilovou (27). Kromě drog u sebe měla i nabitou pistoli a peníze, v přepočtu 117 tisíc korun.

Češka zřejmě drogy i požila, alespoň tak vypadala její zpověď. „Ta pistole není moje, a takhle vám to řeknu za chvíli… až budu moci mluvit přesně správně, budu mluvit a uvidíme… Kdo vyhraje a kdo je lepší a kdo je horší, tečka. Bůh ví, kde je pravda,“ vysvětlila reportéru tamního deníku Excelsior.

Policii se mladá žena prokázala falešnými doklady. „Obviněná je z držení drog, nelegálního držení zbraně a z držení falešného průkazu. V Mexiku žila poslední čtyři roky zřejmě bez platného povolení k pobytu. Prý se živila jako modelka,“ uvedl mluvčí ministerstva zahraničí Karel Šrol.

Znáte Petru? Ozvěte se na: aha@ahaonline.cz nebo 725 929 292



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.