Osobnosti oslaví Světový den vody jejím darováním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Osobnosti oslaví Světový den vody jejím darováním

 (profimedia.cz)

Voda je nezbytnou součástí lidského těla i každého dne lidského života. Máme štěstí, že v Česku je to součást do velké míry samozřejmá.  Možná i proto si ne vždy uvědomujeme význam volby, kterou nejen za sebe ale i za své nejbližší činíme, když se rozhodujeme, jakou vodu budeme pít.

V rámci projektu „Voda, která pomáhá“ se spojilo několik významných osobností, aby 22. března, kdy slavíme Světový den vody, připomněly důležitost tohoto každodenního rozhodování. Olympijská vítězka Barbora Špotáková, výživová specialistka Kateřina Cajthamlová, odborník na etiketu Ladislav Špaček a modelky a matky Simona Krainová a Lucie Váchová natočili pro Svaz minerálních vod charitativní video.  To nejenže upozorňuje na hodnotu kvalitní vody pro zdravý život. Právě takovou vodu darují všechny osobnosti zapojené do projektu na dobročinné účely dle své volby.

Video se připravuje ...

Minerální a pramenitá voda v celkové hodnotě 250 000 Kč zajistí zdravý pitný režim nejen pro kojence a děti bez rodičů, ale např. i pro pacienty onkologie, mladé sportovce seniory a matky v nouzi. Kojenci a lidé trpící onkologickými onemocněními se bez kvalitní, čisté a přírodní vody vůbec neobejdou. Senioři zase pít zapomínají a to velmi poškozuje jejich zdraví. Láhev na stole jim pomůže připomenout, že je potřeba se napít.

Video se připravuje ...

Svaz minerálních vod u příležitosti Mezinárodního dne vody rovněž spustil novou verzi webových stránek www.pijtezdravouvodu.cz. Zde najdou zájemci přehledné informace o kategorizaci vody i řadu odpovědí na to, co by se o vodě chtěli dozvědět.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.