Už spolu bydlí! Topolánková je zoufalá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už spolu bydlí! Topolánková je zoufalá

Zoufalá Pavla Topolánková
Zoufalá Pavla Topolánková

PRAHA – To, že jsou premiér a šéf ODS Mirek Topolánek (50) a Lucie Talmanová (39, ODS) milenci, je už dlouhou dobu nad slunce jasné. Jejich vztah ale dostává nové obrátky poté, co Topolánek ve středečním Pressklubu na Frekvenci 1 nepopřel, že s Talmanovou čeká dítě.

A navíc už spolu oba milenci v podstatě bydlí! Pavla Topolánková je z nevěry svého manžela zoufalá, Lucii Talmanové ale přeje zdravé dítě.

Fotograf deníku Aha! i včera přistihl Topolánka, jak čtvrt hodiny před osmou ráno odchází z bytu Talmanové. Prokazatelně s ní byl i den předtím, stejně tak i v poslední dny minulého roku včetně Silvestra. Doma už ho tak manželka Pavla pěkných pár dní neviděla. Topolánkovi spolu sice byli u prezidenta Klause na novoročním obědě, to bylo ale za poslední dobu jedno z mála společných setkání, neli jediné. Z celé situace je nejsmutnější asi Topolánkův čtrnáctiletý syn Tomáš, který s tátou ani nemohl oslavit Nový rok… Pavla Topolánková je z nevěry svého manžela nešťastná. „Prosím média, aby brala ohled na fakt, že se velmi a obyčejně lidsky trápím. Ať se manžel rozhodne jakkoli, přeji mu, aby svého rozhodnutí nelitoval. Lucii Talmanové přeji zdravé dítě,“ napsala zkroušená Topolánková v prohlášení pro ČTK. Ostatní členové rodiny Topolánkových se k tomu vůbec nechtějí vyjadřovat. „Nikdo z nás se o tom nechce bavit,“ řekla deníku Aha! dcera Topolánkových Jana.

Topolánek poslední dobou skoro každou noc tráví s Talmanovou. „Má v jejím bytě řadu osobních věcí a oblečení,“ řekl deníku Aha! zdroj blízký Topolánkovi. Často ho v domě, kde Talmanová bydlí, potkávají i sousedé. „Pan premiér i paní Talmanová se chovají výborně. Pan premiér třeba potkal mého syna a slušně se pozdravili,“ řekla deníku Aha! sousedka Marie Karásková. Lidé z domu také milencům většinou drží palce a Lucii Talmanovou mají rádi. „Každej druhej mužskej dneska zahejbá, ne? A paní Talmanová je mladá, krásná,“ myslí si Karásková. „Paní Talmanovou mám moc ráda. Je to hodná a příjemná sousedka. To, co čtu v novinách, tak je mi jí moc líto. Ale paní Topolánkové mi není líto. Myslím, že si své věci má vyřídit doma s manželem, a ne přes média! Mně na ní vadí, že kandidovala do Senátu za stranu, která šla proti ODS, to se nedělá. To není fér, a proto ji nelituju,“ říká další sousedka Eva Procházková.

Talmanová teď má byt celý jen pro sebe. Její nevlastní dcera Eliška (16), kterou vychovává i po ukončení dlouholetého vztahu s jejím otcem, je totiž na studiích v USA. S bydlením u milenky tak Topolánek nemá problém. A doprovází pana premiéra ochranka až ke dveřím domu, kde Lucie Talmanová bydlí? „Záleží to na domluvě. Existuje to, že když si potřebuje pan premiér něco zařídit soukromě, tak že ho ochranka doprovodí do patřičného místa, potom on si soukromě něco zařizuje a ochranka na něj čeká. Nebo si domluví, že někde v nějakém objektu zůstane a pak si pro něj přijedou,“ řekl deníku Aha! šéf ochranné služby Lubomír Kvíčala.

KOMENTÁŘ: Prázdné a falešné trdlo

Pane Topolánku!
● To, co předvádíte, už není k smíchu. Není to ani k pochopení. To už je smutný konec kdysi sympatického Valacha.
● Že se vám nedaří sedm měsíců sestavit vládu, je hloupé, ale dá se to pochopit. Že máte milenku? To nechme bez komentáře. Že se s ní necháte nachytat v létě, na Vánoce, na Silvestra? Hmm.
● Že neudržíte nervy a napadnete fotoreportéra, kopete mu do auta, vyhrožujete zabitím? Asi vám ruply nervy. Dejme tomu.
● Že možná čekáte s milenkou dítě? A manželka se to dozví z rádia? Bože, bože...
● Každý z těchto průšvihů asi může někoho z nás potkat. Ale všechny dohromady? A navíc vás, předsedu vlády? To není shoda náhod, to není smůla, to není neštěstí. To je prostě...
● Tak proto vás náš deník označil za normální trdlo! Ale nad slovem normální jsme dlouho váhali.

František Nachtigall, šéfredaktor deníku Aha!

Psychiatr Jan Cimický: Topolánek je vyschlá studna

PRAHA – Chování pana Topolánka je v poslední době opravdu zvláštní. Zeptali jsme se proto renomovaného psychiatra Jana Cimického, čím si jeho chování vysvětluje.

Pan Topolánek se poslední dobou chová dost podivně, slovně napadá svoje spolustraníky v médiích, fyzicky dokonce fotografa, kterému rozbil auto, neustále mlží o svém soukromí. Čím je tohle podle vás způsobeno?
„On na jedné straně ví, že něco chce, na druhé straně ví, že něco musí. Mezi tím je veliký rozpor, takže to nejde. Když se člověk soustředí na tu nejdůležitější věc, tak se pak v těch okrajových věcech objevují reakce, které lidi v jeho okolí překvapí. Stačí pak drobná kapka, aby se ten až patologický silný afekt projevil a může se to spustit i někým, kdo za to nemůže.“

Bude vůbec schopen vést zemi?
„Je pravděpodobné, že ano, pokud ty útoky na něj ustanou. Bude na něm, aby našel způsob, kterým se bude snažit nějakou energii nabrat. On je v současné době jako vyřízená studna, ve které už není kde brát vodu.“

Může mu pomoci manželka?
„Tam je určité napětí a napětí je i v té druhé partnerské rovině. Je v situaci, kdy by potřeboval pomoc, je však otázka, od koho by ji přijal. V těchto stavech jsou lidé ostražití vůči ostatním. I blízkým lidem, kteří to s nimi myslí dobře, přisuzují nějaké nekalé úmysly.“

Jaké pocity prožívá paní Topolánková?
„Určitě jí to příjemné není. Představovala si asi, že když někdo vyhraje volby, tak to bude jednoznačně fungovat. Asi ji trápí to, že se její partner tolik neohlíží na rodinu. Dalším problémem může být i to, co slyší od lidí, kteří tu situaci komentují a nelichotivým způsobem interpretují. Ona na tom možná je ještě hůř než on. Ona je mezi lidmi, a ne v nějakém skleníkovém prostředí a v té plné míře to spíš dostává ona.“

Dalo by se ještě jejich manželství zachránit?
„Zachránit se dá vždy, když na to jsou dva. Já ani jednoho z nich neznám, tak nevím. On je rodem Valach, tak by měl být silný chlap, kterého nic moc neporazí.“

Autoři: TOMÁŠ KAČENA, JAN NOVÁK (jvo)
Foto Aha! – KAteřina Kalibánová

Topolánek: Chcete mě zničit!
Lucie Talmanová: Sex s Topolánkem? Ach bože…!
Topolánková: Manžel chladnokrevně lhal!
Lovestory Topolánek a Talmanová: Jiskra přeskočila v baru...
Topolánkovi: Žádost o rozvod jsme nepodali!
Topolánková je jako Hillary! Senát? Pomsta za milenku!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.