Hodíte se k sobě? Spočítejte si to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hodíte se k sobě? Spočítejte si to!

Zda se k vám vaše partnerka hodí, si můžete jednoduše spočítat podle testu.
Zda se k vám vaše partnerka hodí, si můžete jednoduše spočítat podle testu.

PRAHA – Máte pochybnosti, jestli se k sobě s partnerem hodíte? Spočítejte si to! Stačí si vzít obě vaše křestní jména, přidělit k písmenům čísla podle následující tabulky, a hned víte, na čem jste!


Velký test Aha!

> Nejdříve napište svá křestní jména. Například J A N A + P E T R.
> Podle numerologické tabulky přidělte jednotlivým písmenům čísla. U našeho příkladu to bude 1 +1 +5 +1 + 7 +5 +2 +9.
> Sečtěte všechna čísla. Janě a Petrovi by vyšlo číslo 31.
> Musíte sčítat, dokud nezískáte jednomístné číslo. To znamená, že číslice obsažené v 31 dále sečtete - 3 +1 = 4
> Pod číslicemi 1-9 se dočtete, jaký z vás je anebo bude pár. Jana s Petrem by tedy hledali odpověď pod číslem 4.

Kliknutím zvětšete

Jaký budete pár

1. Je to zázrak, že jste vůbec měli čas udělat si tenhle test. Oba totiž milujete změnu. Jste pořád v akci, hledáte nové výzvy, nová vzrušení. To udržuje zdravé napětí i mezi vámi. Nikdy se spolu nenudíte.

2. V podstatě se k sobě vůbec nehodíte - a právě v tom je síla vašeho vztahu! Pořád to mezi vámi jiskří. Jiskření přechází často v hromy a blesky. A vám to vyhovuje. Bez ohledu na vyděšené sousedy a přátele jste šťastni, protože vaše společná usmiřování jsou prostě úúúúúžasná!

3. Ideální dvojice opravdu existují! Můžete si oddechnout. Trojka=terno! Jste jeden pro druhého jako stvořeni. Za číslicí 3 stojí Jupiter a ten chrání vaši velkou, osudovou lásku. Je v ní důvěra, tolerance, erotika, věrnost, harmonie... Máte prostě úplně všechno!

4. Hádat se kvůli maličkostem? To se vám dvěma nemůže stát! Proplouváte životem klidně a elegantně. Téměř majestátně a v tom je vaše nebezpečí. Protože majestátnost je bohužel opak vášnivosti.

5. Vesele spolu tančíte po lukách. Z každého broučka se umíte zaradovat - jako malé děti! Ještě hezčí je, že si hrajete na průzkumníky i v posteli (nebo na jiných romantických místech). A objevujete nová tajemství a také si je společně užíváte.

6. Šestka=harmonie. Hodně věcí děláte společně a táhnete vždycky za jeden provaz. Váš život by mohl být trochu napínavější. Stačí, když jeden z vás občas nečekaně zatáhne na opačném konci.

7. Jakmile se objevíte ve společnosti, jste středem pozornosti. Záříte, protože jste bystří, velkorysí a ještě se (docela upřímně) zajímáte o druhé. Štěstí, že nemáte sklony k žárlivosti. Takhle vám drobné flirty pouze okoření váš další vztah.

8. Jste pořád ve střehu a rozdáváte rány na všechny strany. Oba chcete vyhrávat a znáte slabá místa svého partnera. Pořád spolu bojujete, dokonce i v sexu. Klidně můžete být trochu něžnější!

9. Jste dva romantičtí filozofové. Žijete ve vlastním světě novodobých »květinových dětí«. Život je až příliš jednoduchý, pokud jde o existenční otázky, jako jsou peníze nebo práce. Dá se to přežít, dokud vám rodiče vyplácejí rentu. Jinak se trochu vraťte na zem.


Autor: (ed)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.