Výherci soutěže Svatební fotka roku poletí na Kubu: Splníme si sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Výherci soutěže Svatební fotka roku poletí na Kubu: Splníme si sen!

Rodinka Krátkých si v převzala cenu za vítězství přímo v redakci Aha!.
Rodinka Krátkých si v převzala cenu za vítězství přímo v redakci Aha!. (Aha! - Martin Pekárek)

Letošní ročník soutěže Svatební fotka roku skončil a přímo v redakci Aha! si vyzvedli hlavní cenu – poukaz na zájezd v hodnotě 30 tisíc korun - novomanželé Lenka a Jiří Krátký. A rovnou nám prozradili, jak s výhrou naloží.

„Chtěli bychom letět na začátku roku na Kubu nebo do Dominikánské republiky. Sice si budeme muset dost připlatit, ale je to naše vysněná dovolená,“ řekl nám Jirka, který zároveň prozradil, že do soutěže je přihlásila manželka Lenka.

Fotka vznikla u zámku v Průhonicích a Lenka si pochvalovala fotografku Kláru Stojaníkovou, která jím prý udělala opravdu nádherné fotky. Jedna z nich se nakonec stala vítěznou. Jirka s Lenkou dostali přesně 1325 SMS hlasů, ale do poslední chvíle si prý nebyli vítězstvím jisti. „Poslední den jsme od rána sledovali, jak se počet hlasů mění, přetahovali jsme se s několika dalšími páry. Byly to nervy,“ přiznala se smíchem Lenka.

 

Vítězné foto: Lenka a Jirka Krátký

A kde vlastně vzali tolik hlasů? „Hlasovala pro nás celá rodina i naši známí, kamarádi v restauraci, prostě spousta lidí. A několik set hlasů nám poslal asi i někdo, kdo nás osobně nezná. Hrozně moc děkujeme všem!“ řekl nám Jirka.

Za Aha! a Ahaonline.cz ještě jednou gratulujeme!

Ceny pro hlasující

V soutěži Svatební roka roku získali cenu také hlasující, kteří dostanou balíček kosmetiky Fleur de Santé. Zde je přehled výherců:

423. SMS v pořadí: Růžena Dobešová, Děčín

1571. SMS v pořadí: Iva Brázdová, Praha 9

3498. SMS v pořadí: Marie Černá, Ústí nad Labem

BLAHOPŘEJEME!

Přečtěte si
sanica
27. 9. 2012 • 13:06

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.