Zoufalá matka z německého Saarbrückenu: Pohřbila čtyři děti! Uhořely při požáru... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zoufalá matka z německého Saarbrückenu: Pohřbila čtyři děti! Uhořely při požáru...

Matka pláče nad hrobem čtyř svých dětí.
Matka pláče nad hrobem čtyř svých dětí. (EPA, ara)

Pohřbít vlastní dítě je snad nejhorší věc, jakou mohou rodiče zažít. Trápení Němců Lucie N. (28) a Sashi D. (28) je ovšem ještě čtyřikrát větší! V jediný den totiž pohřbili hned čtyři své děti!

Dvojčátka Ricardo (†3) s Rinaldem (†3), děvčátka Pamela (†5) a Vanessa (†7) uhořeli před týdnem při požáru podkrovního bytu ve městě Saarbrücken na západě Německa. Rodiče mohli jen nečinně přihlížet, jak jim plameny berou střechu nad hlavou. A čtyři z pěti dětí...

Otec a matka s nejmladší dcerou Antonellou (1) dokázali z hořícího bytu v 12metrové výšce uprchnout po požárním žebříku, čtyři sourozenci ale uhořeli. Rodiče z jejich smrti viní hasiče – prý ignorovali upozornění, že v bytě ještě čtyři ratolesti zůstaly! Požár údajně způsobila svíčka v ložnici rodičů.

Včera vypravili Lucie a Sasha své děti na poslední cestu. Na pohřeb přišlo asi 300 rodinných příslušníků, sousedů a přátel.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.