Anife a Ivan Vyskočilovi - Konec spekulacím! Rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Anife a Ivan Vyskočilovi - Konec spekulacím! Rozvod!

PRAHA – Manželská krize Anife (30) a Ivana (59) Vyskočilových, o které jako první informovalo nedělní Aha! definitivně vrcholí rozvodem! Konec jejich manželství odstartuje v.

Manželská krize Anife (30) a Ivana (59) Vyskočilových, o které jako první informovalo nedělní Aha! definitivně vrcholí rozvodem! Konec jejich manželství odstartuje v pondělí 24. dubna ve 13.15 hodin u Okresního soudu Praha-východ. A rozhodně se nebude jednat o rozvod v rukavičkách!

U obou manželů se už dlouho spekulovalo, že mají milence. Oba je však popírali, ovšem s mizivým úspěchem. „O rozvodu se nebudu bavit,“ bylo jediné, co nám řekl Ivan Vyskočil, který má na svém kontě již tři rozvody. Ten poslední, s herečkou Ivanou Andrlovou, se taky neobešel bez vzájemného osočování a praní hodně špinavého prádla.
„Já že se rozvádím? Ať vám řekl Ivan, co chtěl, tak já se nerozvádím! Není to pravda! Stejně tak není pravda, že mám milence a že se nebavím s Kateřinou Hrachovcovou v Prásku!“ hřímala na nás včera výřečná Anife, která každý pátek moderuje v »nováckém« Prásku rubriku Trafika. Přímo na Okresním soudu ji však usvědčili ze lži! Kliknutím zvětšete„Manželé Vyskočilovi u nás mají první rozvodové stání ohlášené na 24. dubna na 13.15 hodin,“ řekli deníku Aha! pracovníci občansko-právní kanceláře Okresního soudu Praha-východ, kam Vyskočilovi díky svému bydlišti v Horoušovičkách u Úval patří.
„O rozvod zažádala Anife. Má prý milence a Ivan je z toho hodně zničený. Především proto, že si moc oblíbil jejího patnáctiletého syna Hariho. Tak si na něj zvykl, že jej dokonce chce mít ve své péči,“ prozradila nám kamarádka Anife. Lítý souboj manželů tak asi nebude jenom o peníze a dům, ale i o dítě.


Autor: Miroslav GRACLÍK, Petr MACEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.