Setkání s tajemnem: Přišla se rozloučit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Setkání s tajemnem: Přišla se rozloučit!

Sova dodala sílu po maminčině smrti.
Sova dodala sílu po maminčině smrti. (Profimedia.cz)

Smířit se s odchodem milovaného člověka je velice těžké. Každý z nás se podle psychologů s takovou ztrátou vypořádává dlouhé měsíce. Jarka Makalová z Havířova v dopise Aha! líčí, že se naším smutkem trápí i zemřelí. A přicházejí, aby nám dodali sílu.

Manželovi zemřela maminka. Bylo to nečekané a velmi těžce jsme to nesli, měli jsme ji moc rádi. Můj muž se s tím nemohl vyrovnat dlouhé týdny, začal trpět nespavostí, zhubl a měl deprese. Měli jsme o něj strach. Jednou mi volal do práce a prosil, ať přijedu. Měl volný den, byl doma. Sevřelo se mi hrdlo strachem. V práci nic nenamítali, tak jsem vyrazila.

Muž vypadal zvláštně, usmíval se a začal vyprávět, co se stalo. Šel si sednout do stodoly, rád tam meditoval. Myslel na maminku, trochu plakal. Najednou prý viděl přilétnout sovu. Sedla si na vysoký trám, upřeně na něj koukala a on na ni. Pak začala tiše houkat, manželovi z toho naskočila husí kůže. Velmi dlouho jeden na druhého hleděli, sova pak zakroužila stodolou a odletěla.

Muž vyprávěl, jak se mu vnitřkem těla rozlévalo příjemné teplo, jeho několikatýdenní deprese byla najednou pryč. Celá událost na něm zanechala nepřehlédnutelnou změnu, byl to opět on. Našla jsem si proto, co znamená symbol sovy. Jde o vzkaz ze záhrobí. Jako by za manželem přiletěla jeho maminka.

Konečně se mohli rozloučit, přišla mu dodat sílu v jeho nejtěžším životním období, aby i ona mohla v klidu spát?

Máte podobný zážitek? Napište nám na aha@ahaonline.cz

Přečtěte si
aronak
28. 6. 2012 • 08:17

hlavně, že mu to pomohlo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.