Miláček dětí Michal Nesvadba: Milionové dluhy - Zavřou ho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miláček dětí Michal Nesvadba: Milionové dluhy - Zavřou ho?

PRAHA – Miliony v luftu! Na televizní obrazovce má mim a průvodce dětskou Kouzelnou školkou Michal Nesvadba (48) úsměv, uvnitř ho ale musí sžírat pocit viny! Hrozí mu totiž kriminál!


Jeho muzikálová lední revue Princezna Zmrzlina, kterou stvořil společně s producentem Karlem Greifem a která nedlouho po premiéře zkrachovala, po sobě totiž zanechala ohromné dluhy! A na Nesvadbu se kvůli tomu zlobí třeba Jitka Asterová, Felix Slováček a řada dalších! „Pan Greif s panem Nesvadbou rozfofrovali šest milionů korun!“ tvrdí rozhořčená Asterová.

„Byla jsem společnicí toho představení a dovedla jsem ho do určitého stádia,“ vzpomíná na nevydařenou spolupráci na Princezně Zmrzlině Asterová, která byla uměleckou vedoucí souboru. „Ale potom jsem už jen platila dluhy. Byla jsem totiž těhotná, a za tu dobu, co jsem byla kvůli porodu mimo, pan Greif s panem Nesvadbou rozfofrovali šest milionů korun! Těžko říct kde. Představení zkrachovalo a já se jako společnice musela vyplatit. Stálo mě to tedy rok práce zdarma a ještě osmdesát tisíc korun!“ dodává Asterová.

Zdarma těch několik uskutečněných představení odzpívala i představitelka titulní role Dagmar Patrasová. „Je to pravda, dluží nám kolem sta tisíc,“ potvrdil deníku Aha! její manžel a majitel Dádiny zastupitelské agentury Music Model Trust Felix Slováček. „Peníze jsme z nich ale potom netahali, věděli jsme, že stejně žádné nemají,“ říká Felix. Sama Dáda ale na zkrachovalé představení vzpomínat nechce. „Nebudu se k tomu vyjadřovat, pan Nesvadba je můj kolega z Kouzelné školky, a tak by se to nehodilo,“ je loajální Patrasová.

V představení, kterého byl Nesvadba autorem i režisérem, zpíval i Jiří Korn či Karel Černoch, hudbu k němu dělal Michal David. „Bylo to povedené představení. Vím, že tam byly finanční problémy a skončilo, mě ale zaplatili,“ říká David. Ti ostatní, kteří zaplaceno nedostali, by ale mohli Michalu Nesvadbovi pěkně zavařit, kdyby jeho i producenta Karla Greifa žalovali. Michal by mohl dokonce v případě odsouzení skončit ve vězení. Sám Nesvadba včera nebral telefony a do uzávěrky nereagoval ani na zaslanou SMS...


Autor: Petr Macek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.