Klaus svlékl džíny! Stylista: Teď je to nádhera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klaus svlékl džíny! Stylista: Teď je to nádhera!

TAKHLE ANO! Klaus v elegantním obleku vedle prezidenta USA Obamy (vpravo).
TAKHLE ANO! Klaus v elegantním obleku vedle prezidenta USA Obamy (vpravo). (ČTK/AP)

Prezident Václav Klaus (70) o víkendu šokoval všechny módy znalé občany. V sobotu totiž přiletěl na chicagský summit NATO v džínách! Jeho kancelář má vysvětlení.

„Žádný protokol týkající se oblečení pro přílet zkrátka neplatí. Cesta letadlem navíc trvá jedenáct hodin, takže je potřeba volit něco pohodlného. Na oficiálním uvítání už pan prezident oblek měl,“ řekl Aha! Petr Macinka z prezidentské kanceláře.

I stylista Kája Pavlíček při pohledu na fotky, kde je Klaus v obleku, jásal. „Pan prezident dojem spravil. Úzký proužek na obleku zeštíhluje a moc mu sluší. Krásně zvolená je i barva kravaty a kapesníčku,“ prozradil.

Původní kritiku ale zpátky nevzal. Jedenáctihodinová cesta letadlem totiž podle něho není žádný důvod pro džíny na tak důležité akci! „Ať si pan prezident klidně cestuje v teplákách! Není ale přeci problém se hodinku před přistáním převléci do něčeho vhodnějšího,“ myslí si.

Přečtěte si
marmat
23. 5. 2012 • 19:21

Jmenuje se to komplex zavírajících se dveří - a LETUŠKY "jistě" radši obsluhují ležérního prezidenta/ZAJDU, než STREJDU v obleku... To je fakt něco

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.