Slovák přijel koupit auto, pálili po něm ze samopalu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slovák přijel koupit auto, pálili po něm ze samopalu!

Slovák se nechal vlákat do pasti lupičů v kuklách, kteří se nerozpakovali střílet ze samopalu!
Slovák se nechal vlákat do pasti lupičů v kuklách, kteří se nerozpakovali střílet ze samopalu! (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Chtěl přes inzerát koupit výhodně auto, kšeft snů jej ale málem stál život. Z prodejců se vyklubali lupiči, kteří po zájemci (34) ze Slovenska začali pálit ze samopalu!

Mladý Slovák to neměl přes hranice do Horního Žukova daleko, navíc nabídka na auto byla víc než výhodná. Když přijel na smluvené (řádně odlehlé) místo, čekali na něj lupiči v kuklách a chtěli peníze, které přivezl jako zálohu!

Napadený rychle naskočil do svého auta a ujížděl po poli. Na jeho vůz při tom pršely kulky! Když po 200 metrech zapadl v bahně, utekl do lesa a pak do nejbližšího domu, odkud zalarmoval policii.

„Měl jsem strach. Stříleli z automatické zbraně. Bylo to naostro. Rozhodně nestříleli do vzduchu,“ popsal. „Zvlášť závažný zločin je na počátku prověřování. Podrobnosti zatím nebudeme zveřejňovat,“ uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.