Zhroucená chovatelka: Snědli nám pejska Bobše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zhroucená chovatelka: Snědli nám pejska Bobše!

Kokršpaněl Bobeš byl rodinným miláčkem.
Kokršpaněl Bobeš byl rodinným miláčkem. (pro Aha! – Jan Čada)

Kokršpaněl Bobeš (†11) byl miláčkem rodiny z Holešova na Zlínsku, nikdy nikomu neublížil. Přesto ho minulý týden lidé ze sousedního domu zabili a snědli…

„Vždycky, když třeba manžel přijížděl domů, nezapomněl mu Bobeš vyjít naproti, byl celý šťastný a my samozřejmě s ním,“ vypráví stále se slzami v očích majitelka ubitého Bobše. Toho jim ranou palicí zabil a spolu s dalším mužem snědl majitel sousední polorozpadlé ruiny.

„Manžel psa hledal celý den, nakonec našel zbytky v popelnici, to ho navedlo na stopu,“ pláče Bobšova panička, která nemůže krutému činu stále uvěřit. Přímo v rozpadlém stavení pak našel její manžel maso naložené v česneku a hlavu pejska v kastrolu.

„Jde o lidi, kteří jsou ostudou širokého okolí, ale kdo si na nich co vezme,“ vypráví jiný soused, který asociály zná. „Je lepší se jim vyhnout,“ mávne beznadějně rukou. Jejich obydlí připomíná scény z hororových filmů. Nejde v něm elektrika, na zemi najdete zbytky koster různých menších zvířat…

Nyní je vyšetřuje policie, jenže... „Podle zákona je zvíře považováno za věc, zřejmě půjde jenom o přestupek,“ informovala kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.