Je vám zima? Zahřejí vás pásy Tourmalin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Je vám zima? Zahřejí vás pásy Tourmalin!

Je vám zima? Pomohou samozahřívací pásy TOURMALIN
Je vám zima? Pomohou samozahřívací pásy TOURMALIN (sportnanetu.cz)

Prochladnutí nemusí způsobit jen rýmu, může se projevit nepříznivě i na vašich kloubech nebo bolestech zad. Je proto nutné se před nízkými teplotami pořádně chránit. Jak? Nejlépe samozahřívacími pásy!

Samozahřívací pásy TOURMALIN jsou vynikající pomůckou nejen pro zimní dny. Akcelerují teplo absorbované z těla, zahřívají místo aplikace a zvyšují cirkulaci krevních toků. Mají tak blahodárné účinky nejen na zvýšení buněčného metabolismu, uvolní ale i vaše svaly.

Tourmalin vydává při ohřevu od pokožky infračervené záření, a pomohou tak od bolesti v oblasti bederní páteře a v oblasti lumbární t.j. spodního břicha. Ideální jsou též pro oblast krční páteře a kolena. Vytváří záporné ionty a magnetické pole, jenž pronikají do hloubky a ničí aktivní radikály a jiné škodlivé látky.

Pásy můžete zakoupit z pohodlí domova za skvělou cenu v e-shopu www.SPORTNANETU.cz.

V nabídce najdete vyhřívací bederní pás, ortézy na koleno a vyhřívací krční pás. Vyzkoušejte samozahřívací pásy z naší kolekce TOURMALIN a přesvědčte se o jejich unikátních vlastnostech.

Nakupovat můžete ZDE.

Samozahřívací pás Tourmalin na pas a bedra


Samozahřívací pás Tourmalin na krk


Samozahřívací pásy Tourmalin na kolena



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.