Mařenka z Arabely: Nahá! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mařenka z Arabely: Nahá! Proč?

Mařenka dnes
Mařenka dnes

PRAHA – To by i Rumburak koukal! Herečka Hana Ševčíková (36) už dávno není tou dospívající slečnou a nevinnou studentkou Mařenkou, kterou hrála v pohádkovém seriálu Arabela. Spíše naopak!


Dnes je krásnou ženou, členkou prestižního Národního divadla, která se nebojí svléci donaha ani před objektivem fotografa. Deníku Aha! se podařilo získat její akty!

Ševčíková se na fotografiích marně snaží své ženské vnady schovat za malý vějíř, kterým halí své nahé tělo. Intimní partie jsou vidět. Ale herečce to očividně nevadí. Co jí k tak odvážnému focení přimělo? Odpověď překvapí. „Fotila jsem to na reklamní plakát pro jednu divadelní hru o Rudolfovi II. Ani nevím, jestli se ta fotka nakonec použila. Spíš myslím, že ne. Každopádně ta hra se už nějakou dobu nehraje,“ prozradila deníku Aha! Ševčíková.

Kliknutím zvětšeteO nějakém dalším odvážném focení Hana Ševčíková, která se nejvíce proslavila rolí Mařenky v pohádkovém seriálu Arabela, který nyní každou neděli dopoledne reprízuje Česká televize, neuvažuje. „To bylo opravdu jen kvůli té divadelní hře,“ dodává herečka, která je v angažmá v pražském Národním divadle a za manžela má slovenského herce Marka Igonda, který se párkrát mihl i v »nováckém« denním seriálu Ulice.


Autor: Josef koukolíček
Foto: Česká televize

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.