Kvůli změně času je náměsíčný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvůli změně času je náměsíčný!

Jaroslav Juříček založil Klub nepřátel změny času, už nechce být náměsíčný.
Jaroslav Juříček založil Klub nepřátel změny času, už nechce být náměsíčný.

ZLÍN – Neskutečné problémy má každoročně se změnou letního času Jaroslav Juříček (42) ze Zlína. Po změně času z letního na zimní se totiž stává na osm až deset nocí náměsíčným.


Pokaždé se mu úplně změní biorytmy, a tak ho blízcí vždy kolem čtvrté hodiny ranní sledují, jak bloumá po střeše svého rodinného domu v centru Zlína.

„Předloni jsem měl opravdu obrovské problémy, uklouzl jsem a při pádu si zle pochroumal patu,“ svěřil se deníku Aha! Juříček. Ten už napsal řadu dopisů na kompetentní místa, změny se ale jako stovky dalších žadatelů nedočkal, a asi hned tak nedočká. Juříček teď dokonce založil »Klub nepřátel změny času«. Zatím sehnal ve Zlíně a nedalekých Otrokovicích šest spřízněných duší. Jejich hlavním cílem je přechod na neměnný středoevropský čas.

Juříček je navíc vždy kvůli změně času roztržitý. Tak se mu například stalo, že do svého obchodu, kde pracuje, přinesl omylem nákup z předešlého dne a u pokladny jej dokonce znovu do koruny přesně zaplatil.


Autor: (jč)
Foto pro Aha!: Ivan Dostál

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.