Paroubkův nový kancl: Tady teď hákuje Jirka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Paroubkův nový kancl: Tady teď hákuje Jirka!

Paroubkův nový kancl
Paroubkův nový kancl (ČTK, Mediafax)

Expremiér Jiří Paroubek (59) prožívá rok plný změn. Nejprve se s manželkou Petrou (38) a dcerou Margaritou (2) přestěhoval do nového domku za 8,5 milionu korun, pak zanevřel na ČSSD a založil stranu Národní socialisté – levice 21. století (LEV 21).

V neposlední řadě si pořídil i nové stranické sídlo, kde nyní zasedá v kanceláři, která svými rozměry připomíná spíše tenisový kurt! Obrovskou místnost si proto musel nějak zútulnit: společnost mu dělají rostliny, sladkosti anebo třeba i bible.

 

Nechal vyvést oponenta!

V sobotu se konalo zasedání Paroubkovy nové strany LEV 21, kde Česká strana národně socialistická (ČSNS) souhlasila se sloučením obou subjektů. Nelíbilo se to ale Karlu Jankovi, expředsedovi ČSNS, kterého socialisté ze svých řad vyloučili. Když chtěl totiž na sjezdu promluvit, nebylo mu to umožněno, a dokonce na něho poslali policii, která ho vyvedla!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.