Tragédie! Traktor rozmáčkl mladíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragédie! Traktor rozmáčkl mladíka!

Nehodu nejspíš zavinil špatný technický stav traktoru.
Nehodu nejspíš zavinil špatný technický stav traktoru. (pro Aha! – Marek Lukeš)

Tragédie se stala uprostřed Hostýnských vrchů nedaleko Podhradní Lhoty na Kroměřížsku. Mladého muže (†27) tam rozdrtil podomácku vyrobený traktor.

„Muž vezl na vlečce podomácku vyrobeného traktoru dřevo. Stroj se však na výmolu převrátil a spadl přímo na řidiče, byl na místě mrtvý,“ popsala neštěstí policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

S největší pravděpodobností se na smrti mladého muže podílel špatný technický stav traktoru. Mimo jiné neměl dveře. Když se začal převracet, vypadl řidič z kabiny a ta ho rozdrtila.

„Nebyl to hezký pohled. Kabina traktoru spadla přímo na hlavu toho kluka,“ prohodil sklesle jeden z policistů vyšetřujících nehodu. „Utrpěl devastující poranění hlavy, záchrana nebyla možná,“ krčil rameny záchranář Petr Olšan.

Několik kroků za traktorem šel kamarád řidiče. Marně se snažil s těžkým strojem hnout. Zavolal pomoc, ale zraněný na místě zemřel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.