Csáková napálila Blesk! Ale Aha! ne - Tohle je skutečný milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Csáková napálila Blesk! Ale Aha! ne - Tohle je skutečný milenec!

Jedna hodina po půlnoci. Aleš Konečný přichází do domu k Iloně Csákové.
Jedna hodina po půlnoci. Aleš Konečný přichází do domu k Iloně Csákové.

PRAHA – Ta Ilona Csáková (35), to je ale liška! Aby zatajila svého skutečného milence, ženatého plzeňského podnikatele Aleše Konečného, spunktovala pro deník Blesk falešnou »sledovačku« s někým jiným! A skoro všichni jí na to skočili! Deník Aha! ale ne!

Jenže je tak trošku ženatý...

Ilonu jsme sledovali, a načapali ji se skutečným mužem jejího srdce! Společně spolu strávili vášnivou noc v Ilonině bytě v Praze Na Zvonařce!

Zpěvačka a slavná porotkyně »novácké« soutěže Česko hledá SuperStar dorazila domů na pražskou Zvonařku v jednu hodinu po půlnoci i s Alešem Konečným. Pak ale začaly manévry. Ilona šla domů sama, zatímco její milenec čekal ve svém zeleném »áčkovém« mercedesu. Do bytu za Ilonou vyrazil až po asi deseti minutách. Deník Aha! ho přesto načapal a vyfotil.

Když včera po poledni po společné noci milenecké hnízdečko Ilona opouštěla, autem obkroužila blok. Snažila se ověřit si, jestli ji nikdo nesleduje. Její milenec pak v bytě strávil mnohem delší dobu. „Vůbec se k tomu nebudu vyjadřovat,“ odsekla včera Ilona na dotaz, proč svého milence tají, a položila telefon. Aleš Konečný se večer ozval sám. „Máme pracovní vztah a v tom domě mám střižnu,“ tvrdil deníku Aha!. Ale proč s ní přijel pozdě v noci a poté předváděl skoro vojenské manévry, vysvětlit nedokázal.

Sama Ilona na veřejnosti milence »zatlouká«. Zašla dokonce tak daleko, že aby se pokusila svést všechny ze stopy, domluvila se na focení s falešným milencem, kterým se snažila Konečného krýt. Proč? Konečný je totiž ženatý! V Plzni má nejen manželku, ale i dítě. A u případného rozvodu by mu prý slavná milenka mohla pořádně zkomplikovat situaci.

20.10.2006


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.