Boj tří Petrů v ODS: Vyhrál Nečasův kůň Bendl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Boj tří Petrů v ODS: Vyhrál Nečasův kůň Bendl...

Petr Nečas...
Petr Nečas... (ČTK)

Špičky ODS s luxusními vozy s kmotrovskými »espézetkami« se sjeli do Kladna na regionální sněm. Ministr zemědělství Petr Bendl na něm uhájil post šéfa středočeské ODS. Vyzyvatele, bývalého šéfa poslaneckého klubu Petra Tluchoře, porazil o šest hlasů.

Nešlo přitom jen o post pro Bendla, jeho zvolením si v ODS upevnil pozici zejména premiér Petr Nečas. Byť šlo o duel, vlastně to byl boj tří Petrů. Tzv. Tluchořovo křídlo ve straně totiž po dubnové vládní krizi prosazovalo pokračování vlády bez účasti Věcí veřejných. Tluchoř je navíc zjevným spojencem bývalého šéfa strany Mirka Topolánka.

„Premiér přijel podpořit Bendla. V projevu mluvil o tom, že Tluchoř dělal v době vládní krize některé kroky bez konzultace s vedením ODS a že to není možné,“ uvedl jeden z delegátů. Nečas svého favorita podpořil už v minulých dnech tím, že ho jmenoval novým ministrem zemědělství.



Přečtěte si
bobina
16. 10. 2011 • 17:35

je to naprosto jedno,protože jsou to de.bi.lo.vé jak jeden tak druhý a nic dobrého se od nich čekat nedá.Oba jsou to slizouni,vlez***kové a hajzlové bezcharakterní. Takže je naprosto jedno který vyhrál,oba jsou n to podržtašky,Bendl už má praxi,tak vyhrál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.