Bývalý véčkař Škárka: Bárta a Babák si vodili prostitutky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalý véčkař Škárka: Bárta a Babák si vodili prostitutky!

Poslanec Škárka se rozpovídal. Na bývalých kolezích nenechal nit suchou.
Poslanec Škárka se rozpovídal. Na bývalých kolezích nenechal nit suchou. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ČTK)

Ve středu »véčkař« Michal Babák (36) osočil někdejší stranickou kolegyni Kristýnu Kočí (26) z toho, že spala s poslanci různých politických stran a možná má pohlavní chorobu. Jaroslav Škárka (40), který spolu s Kočí opustil VV, se rozhodl poslankyni bránit. Práskl proto pár věcí nejen na Babáka, ale i na šedou eminenci strany Víta Bártu (37)!

Na blogu si Škárka nebere servítky a popisuje: „Co čekat od člověka, který byl pravidelným hostem Bártových gentlemans clubů v bazénu u něj v domě, za přítomnosti zaplacených prostitutek, kdy jeho manželka s dětmi na něj trpělivě čekala v Blansku.“

Kromě Babáka je přitom ženatý i Bárta, a to s místopředsedkyní Sněmovny Kateřinou Klasnovou (33)!Podle Škárky navíc Bárta dluží pražským »kmotrům«. Měl to přiznat na poradě, které se tehdy ještě Škárka zúčastnil.

„Tehdy měl půjčeno 200 milionů a tvrdil, že musí vrátit (kmotrům ODS, které si tak často bere do svých úst) dvojnásobek. Mám nejen v živé paměti nehrané překvapení Kateřiny Klasnové, když se to dozvěděla,“ tvrdí poslanec.

Škárkova kontroverzní tvrzení se nepodařilo ověřit – Bárta ani Babák nereagovali na zaslané textové zprávy.



Přečtěte si
reeh
26. 9. 2011 • 17:53

http://vtipy.netroof.eu/item/5182/pata-kolona-vv/

klotilde
26. 9. 2011 • 16:15

to je právě ten omyl, když si / a halvně cizáci/ myslí,že češky jsou levné prostitutky. Ony ale nechodí za večeři, ani za limonádu, ale jen tak. Promiskuitní chování. Máme ve světě už docela jméno. Proč tady někoho pranýřovat,že?

majojo
23. 9. 2011 • 18:11

A víte, že jsem nějakou chvilku přemýšlela, ze kterýho seriálu tyhle postavičky jsou? Takhle člověk zblbne z bulváru a telenovel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.