Romantici ještě nevymřeli... Vyznání na plakátech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Romantici ještě nevymřeli... Vyznání na plakátech!

Na billboardech si Michal schovává tvář za pugét z 50 růží.
Na billboardech si Michal schovává tvář za pugét z 50 růží. (Aha! – Petr Podroužek, ara)

Většina žen si o tom může jenom nechat zdát. Michal Olbert z Brna své ženě Pavle přichystal jedinečné vyznání lásky po dvou letech manželství.

Na trasách, kterými jeho partnerka jezdí do práce, se nechal na čtyřech billboardech k výročí svatby (22. srpna 2009) nafotit za 50 růžemi tak, aby ho za částečně zakrytou tváří poznala hlavně manželka a maximálně tak ještě známí.

„Napadlo mě to úplnou náhodou. Billboardy jsem používal v práci, ale nikdy jsem se s tím, ani ničím podobným, osobně nesetkal. Těch padesát růží nemá s ničím žádnou spojitost, to přišlo prostě bezprostředně,“ řekl Aha! Michal Olbert.

O ruku svoji přítelkyni požádal před dvěma roky pokleknutím a právě růžemi. Billboardy si pronajal na měsíc.

„Překvapení se mi podařilo utajit do poslední chvíle. Manželka má dvě trasy, po kterých jezdí do práce, takže jsem je nechal i takto rozmístit. Billboard viděla poprvé, když jsme byli spolu, byl to pro ni samozřejmě šok,“ říká Olbert. K prvnímu výročí svatby ženu obdaroval sadou šperků...

Přečtěte si
tyrkys
27. 8. 2011 • 17:30

To je hezké!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.