Baddy už bydlí! Panička: Jiného psa nechci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Baddy už bydlí! Panička: Jiného psa nechci!

Baddy si získal sympatie nové majitelky Yvony Kožany na první pohled.
Baddy si získal sympatie nové majitelky Yvony Kožany na první pohled. (pro Aha! – pejscilysa.wz.cz)

Rychlostí blesku našel nový domov kříženec rhodéského ridgebacka Baddy z útulku v Lysé nad Labem. V sobotu se objevil na stránkách Aha! a včera už si užíval nového domova.

„Když jsem otevřela Aha! a uviděla ho, věděla jsem, že jiného psa nechci. Dostal mě jeho příběh. Hned jsme pro něj jeli. Je nádherný, skvělý,“ říká Baddyho nová majitelka Yvona Kožana z Brněnska.

Při prvním setkání byl prý Baddy trošku nejistý, doma si také nejdříve opatrně očichal místnosti a zahradu. Nadšený nebyl ani z prvního koupání. „Tak jsme si pod sprchu vlezli spolu, jinak by tam nešel,“ líčí Baddyho zabydlování Yvona. Pak se prý chtěl uvelebit v posteli. „To nepůjde, a tak jsem si s ním první noc ustlala na verandě,“ dodává panička.

Baddy dobyl nový domov i jinak. „Je trošku hajzlík, nechce granule. Nakonec snědl upečený bůček,“ dodává Yvona. Baddyho už by prý nikomu nedala. „Kdyby někdy utekl, hledala bych ho. Zatím se ale chová výborně. Byli jsme spolu nakoupit, běhal i na volno a tendenci zmizet neměl,“ reaguje panička na Baddyho dosavadní pověst útěkáře.

Přidejte se do naší facebookové skupiny Pomáháme hledat pejskům domov ZDE!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.