Manžela spisovatelky Monyové obvinili z vraždy! Simonina maminka: Ingr byl strašně zlý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Manžela spisovatelky Monyové obvinili z vraždy! Simonina maminka: Ingr byl strašně zlý!

Simona se svým vrahem.
Simona se svým vrahem. (pro Aha! – Igor Zehl)

Boris Ingr (45), který minulý týden usmrtil manželku a spisovatelku Simonu Monyovou (†44) v brněnských Obřanech, se probral z umělého spánku. Policisté ho vyslechli a hned obvinili. Maminka oběti navíc potvrdila spekulace, že její dcera měla s manželem nepředstavitelné peklo...

„Do vazby bude pachatel převezen po neděli,“ potvrdila Aha! mluvčí policie Petra Vedrová. Co zaznělo u výslechu, ale říci nechtěla. Aspoň částečně si tak nyní může oddechnout maminka Simony Monyové, která do této chvíle žila v obavách, aby malý Šimon (7) nebyl svěřen do výchovy právě svému otci, který o to ještě před vraždou usiloval.

Rodina tak už definitivně vraha odepsala. Dokonce ani na parte Simony nefiguruje nikdo z rodiny Borise Ingra.

„My jsme se s jeho rodinou vůbec nestýkali, vše vyřizujeme pouze my,“ prozradila Aha! maminka Monyové. Ta vraždu své dcery bere zřejmě ze všech nejhůře. Z domu po tragédii téměř nevychází.

Domů přes auto

„Beru prášky na uklidnění, je to stále moc živé. Naštěstí je v klidu vnuk Šimonek. Je to tím, že vedle sebe pořád někoho má. Vymýšlejí mu program, aby na to musel myslet co možná nejméně. Ve čtvrtek ho vzali do zoologické zahrady,“ popsala s tím, že stále neví, co se v domě přesně odehrálo.

Malý Šimon byl prý zrovna na zahradě s rodinnou známou a Ingr zřejmě vyskočil na auto ve snaze dostat se do zamčeného domu. Právě hluk podle ní asi Simonu přiměl dům otevřít...

„Co a jak bylo, ale přesně nevíme, protože nám to ještě nikdo neřekl. Nedostali jsme dosud vůbec žádný protokol,“ řekla Aha!. Podle jejích slov byl Ingr opravdu zlý, a když Simona volala na policii a žádala pomoc, tak ji odbyli s tím, že jde o jejího manžela.

2 miliony dluhů

Prý se byla na poměry v rodině podívat i dětská psycholožka, kterou ale Ingr nakonec »ukecal«, aby pro něj nepříjemné problémy zahladila.

Po takových »výsledcích« se Simona raději stáhla do sebe a žila ve strachu. Léta tak prý strávila pod obrovským psychickým terorem.

„Platila za něj neskutečné dluhy, aby byl klid. Bylo to určitě přes dva miliony. Na konci života vážila pouhých 43 kilogramů,“ vrátila se k posledním chvílím života své dcery její maminka. Ingrovi nyní hrozí až 18 let vězení.



Přečtěte si
jade
15. 8. 2011 • 08:23

Já si myslím to co georg7. Vyplývá to i z jejích knížek.

opportunity
14. 8. 2011 • 22:27

opportunity
14. 8. 2011 • 22:26

Ty jsi DEBIL

betty68
14. 8. 2011 • 20:59

smrt za smrt - doživotí -18 let - to se za chvilku vyvraždíme všichni! do vězení půjde jako do hotelu,zavřenej bude pár měsíců a půjde ven, to je stát !! Divočina !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.