Pokojská poprvé o Strauss-Kahnovi: Choval se jako šílenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokojská poprvé o Strauss-Kahnovi: Choval se jako šílenec!

Nafissatou Diallová
Nafissatou Diallová (ČTK/AP)

Nafissatou Diallová (32), údajná oběť zvrhlé vášně bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu Dominiqua StraussKahna (62), poskytla exkluzivní rozhovor magazínu Newsweek.

Poprvé tak médiím přesně popsala, co se 14. května odehrávalo v luxusním apartmá newyorského hotelu Sofitel. Pokojská o StraussKahnovi mluví jako o šílenci, který ji napadl prakticky okamžitě, co vstoupila do jeho hotelového pokoje.

„Proboha, promiňte,“ omluvila se prý Diallová, protože politika zastihla nahého v koupelně. „Vůbec se neomlouvejte,“ odvětil a už jí mačkal ňadra. „Jsi krásná,“ stačil říci předtím, než Diallovou zatáhl do postele, kde se hrubou silou dožadoval orálního sexu.

„Řvala jsem: Pane, přestaňte. Nechci přijít o svou práci,“ říká v interview Diallová. Žena, která je vyšší než francouzský bankéř, se prý snažila bránit, ale zároveň mu nechtěla ublížit, aby kvůli tomu nedostala padáka.

„Chci, aby šel do vězení. Chci, aby věděl, že mu ani peníze nepomůžou,“ říká ve své zpovědi. Poslední vývoj kauzy tomu ale moc nenasvědčuje. Výpověď pokojské totiž byla zpochybněna a spekuluje se o možném zrušení obvinění a ukončení vyšetřování



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.