A další šílenec!: Autem projel nejdelší železniční tunel v ČR | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

A další šílenec!: Autem projel nejdelší železniční tunel v ČR

FOTO Z TUNELU: Jedním kolem své obstarožní Škody Felicie Combi jel řidič po pražcích řidič a druhým po souběžném chodníku pro technický personál.
FOTO Z TUNELU: Jedním kolem své obstarožní Škody Felicie Combi jel řidič po pražcích řidič a druhým po souběžném chodníku pro technický personál. (Foto AŽD Praha, ara)

A další šílený řidič!

Po pirátech Vavřincovi s Bobrovem, kteří při honičce tuningových aut zabili nevinného muže, a šíleném Švýcarovi, co ujel 70 km v protisměru na R10, je tu další příklad čirého bláznovství za volantem automobilu.

V Březnu Droužkovicích nedaleko Chomutova projel téměř dva kilometry dlouhým železničním tunelem!!! Vůbec mu přitom nezáleželo na tom, že riskuje nejen svůj život, ale i životy lidí ve vlaku, který mohl tunelem projíždět...

Podle železničářů stála za šílenou akcí nejspíš prohraná sázka.Řidič však měl smůlu! Ke své výstřední jízdě si vybral tunel, který je vybavený bezpečnostními zařízením proti zlodějům kovů...

Jeho klukovinu tak zaznamenalo několik kamer a navíc se spustil alarm. Záběry nyní dostane policie, zřejmě na nich ale není patrná SPZ hazardérova auta. Pakliže bude vypátrán, hrozí mu za trestný čin obecného ohrožení 3 až 8 let vězení.

Víte, že...

..Březenský tunel je s délkou 1758 m nejdelší v síti Českých drah? Dokončen byl teprve v roce 2007 a je o 11 metrů delší než Špičácký tunel na trati Železná Ruda – Klatovy – Plzeň.



Přečtěte si
zadnice
3. 6. 2011 • 09:42

Nemá mu hrozit až 8 let. Vypátrat a má těch 8 let dostat!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.