Jaruš - Tohle z ní udělal chlast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaruš - Tohle z ní udělal chlast!

PRAHA – Kam zmizela naše Jaruš? Po roli učitelky v komedii Slunce, seno, erotika, kterou vysílala včera večer televize Nova, se po ní téměř slehla zem!


Pamatujete na Jaruš Hanušovou?

Recesistka Jaroslava Hanušová (56) zazářila v osmdesátých letech v pořadu Možná přijde i kouzelník po boku Jiřího Lábuse, ale v posledních deseti letech žádnou výraznou roli tato horlivá bojovnice proti komunismu nedostala! Vedle Lábuse se tak jejím nejlepším kamarádem stal alkohol!

„Nemám chuť si s vámi povídat,“ bránila se Hanušová jakýmkoliv otázkám, které jsme jí položili, a očividně jí už v podvečer dělala problém artikulace. Alkoholu podle jejích známých měla Hanušová začít holdovat i kvůli ne příliš podařenému manželství se známým režisérem Jaroslavem Hanušem, v jehož seriálu Život na zámku si v roce 1995 zahrála i miniroličku Milady Hruškové.
„Hrála tam alkoholičku, která začala pít po smrti svého syna,“ vzpomíná herecký kolega Hanušové. „A s alkoholem začala mít problém i v životě. Otekla, přestala na sebe dbát. Bohužel, protože jinak je to skvělá herečka a komediantka. Zasloužila by si postavit se na nohy a dostat znovu nějakou velkou roli!“ dodává.

Kliknutím zvětšeteHanušová má dvě děti, syna Jaroslava mladšího a dceru Kláru. Obě se, po vzoru matky, věnují divadlu a angažují v boji proti komunismu. „O synovi moc nemluví, ale občas povídá o dceři, která hraje v Divadle Extrém a také pracuje jako zdravotní sestra ve Vinohradské nemocnici,“ dodává Hanušové kolega. „Jarka sama se pořád věnuje divadlu, občas něco moderuje se Zdeňkem Srstkou, ale moc práce nemá,“ říká. A ve chvílích, kdy je sama doma, otevírá prý Jaroslava láhev nejčastěji. A sama je prý velmi často!

Jaroslava Hanušová se nejvíce proslavila jako Jaruš, »manželka« Jiřího Lábuse v cyklu Možná přijde i kouzelník. Tady ze své lóže nezapomenutelně glosovala vystoupení, ale také zpívala na playback písničku Heleny Vondráčkové »A ty se ptáš co já« nebo nahradila Marcelu Holanovou v jejím »Čau, lásko«, při které byl jejím partnerem místo Karla Gotta Zdeněk Srstka.


Autor: (rep)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.