Příběhy pejsků z útulků: Kvido bojuje s osudem, už mu vytáhli stehy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Příběhy pejsků z útulků: Kvido bojuje s osudem, už mu vytáhli stehy!

Vytahování stehů Kvido snášel statečně.
Vytahování stehů Kvido snášel statečně. (Foto pro Aha! – Eva Illíková)

Příběh Kvida, který Aha! sleduje několik měsíců, se blíží ke šťastnému konci.

Do zlínského útulku se dostal v únoru se zraněnou a neléčenou tlapkou. Tu mu musel veterinář nakonec amputovat. Mezitím ale Kvidovi svitla naděje na domov.V pondělí mu vytáhli stehy.

„Zákrok nesl statečně, stejně jako celou léčbu. Je stále veselý, pohybuje se rychlostí blesku,“ řekla Aha! pracovnice zlínského útulku Eva Illíková.Potvrdil to i veterinář Dominik Gregořík: „Kvido má radost ze života.

Po vytažení stehů je rána krásná, bez hnisání a bolestivých projevů. Kvido je perfektní.“ Léčení a uzdravování psíka dělá pracovníkům útulku radost. Jeho statečnost je příkladná.

Snášet náročnou léčbu mu finančně pomohli i čtenáři Aha!. Tento týden byl Kvido ještě pod dohledem v útulku a pokud se neobjeví něco nečekaného, už dnes si ho odvede domů nová majitelka.

Kvida si vyhlédla už před měsícem. Vůbec jí nevadí, že je třínohý. Po celou dobu za svým budoucím mazlíkem do útulku chodí. Aha! u Kvidova odchodu do nového domova nebude chybět.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.