Krutá smrt bezdomovce v popelářském voze: Slisovali ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutá smrt bezdomovce v popelářském voze: Slisovali ho!

K neštěstí došlo na frekventované ulici v centru Prahy.
K neštěstí došlo na frekventované ulici v centru Prahy. (Mediafax)

Děsivé divadlo se naskytlo chodcům včera ráno přímo v centru Prahy v Žitné ulici. V popelářském voze skončil kromě odpadu i bezdomovec (†40), který přespával v kontejneru. Muž zemřel v krutých bolestech poté, co ho rozmačkal lis!

Popeláři podle policie přítomnost bezdomovce ve voze zaznamenali až ve chvíli, kdy lis začal drtit odpadky. Do kontejneru však před jeho vysypáním údajně nahlédli.

„Naši pracovníci kontejnery před vysypáním vždy vizuálně kontrolují. Stalo se tomu tak i v tomto případě, bohužel byl muž schovaný pod odpadky, proto ho nezaregistrovali,“ popsala tisková mluvčí společnosti A.S.A. Marie Mocková. Když popeláři stroj vypnuli, bylo už pozdě! Muž byl okamžitě mrtvý. Rozmačkané tělo museli z útrob vozu vyprostit hasiči.

Popeláři byli z celé události v šoku a na zotavenou dostali v práci volno. Podobný případ se v Praze odehrál v listopadu 2009. Také tehdy v popelářském voze zemřel bezdomovec (†25).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.