Xandro si vybral pána i jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Xandro si vybral pána i jméno!

Fotografie
Fotografie (internal)

Roční štěně křížence německého ovčáka Xandro si už zvyká na nový domov. Lidi miluje tak, že když přišli do útulku v Kralupech zájemci o pejska, chytil se šance drápkem a už ji nepustil.

Xandrův nový páníček s přítelkyní přišel do útulku s představou o velikosti a věku pejska, kterého by chtěli, ale nic konkrétního. „Xandro si nás vlastně vybral sám. Jak jsme procházeli útulkem, všichni psi se stáhli, jen on kolem nás pořád skákal,“ vzpomíná Xandrův nový majitel Jiří (20) z Kladenska. Hned ho ale neodvedli.

„Jeli jsme se jen podívat a neměli jsme vodítko. Když jsme ale viděli, jak je krásný a roztomilý, jeli jsme pro vše potřebné a za půl hodiny už byl náš,“ dodává Jiří.S přítelkyní Xandra mu dali jméno Stewie (čti »Sťuví«). „Vlastně i to jméno si vybral sám.

S přítelkyní jsme říkali nahlas jména, která se nám líbí. Když uslyšel »Sťuví«, otočil se. Tak jsme mu ho nechali. Slyší na ně skvěle,“ objasňuje volbu Jiří.

Zpočátku se psímu mladíkovi víc líbilo na zahradě, ale doma se také zabydluje. „Už i loudí u stolu. Nevrčí, neštěká, je to výborný pes,“ chválí Stewieho majitel. Hodlá s ním prý chodit na cvičák.

„Hlavně ale chceme, aby byl mazel. Když pohlídá dům, budeme rádi,“ dodává s úsměvem Jiří. A mazel tedy Stewie je. Ze všeho nejraději prý leží na zádech a nechá si drbat bříško.

884145:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.