Kvida čeká amputace, ale...Na bolest už není sám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kvida čeká amputace, ale...Na bolest už není sám

Amputace tlapky Kvidovi pomůže od bolesti. A nová panička ho prý bude milovat i třínohého.
Amputace tlapky Kvidovi pomůže od bolesti. A nová panička ho prý bude milovat i třínohého. (Foto pro Aha! – Eva Illíková)

Na křížence labradora Kvida, o jehož krušném životě Aha! informovalo 23. března, se usmálo štěstí. Než si ho ale bude moci užívat, čekají pejska ještě těžké chvíle a mnoho bolesti.

Kvido se do útulku ve Zlíně dostal díky všímavým lidem. Majitel se o něj nestaral a lhostejný zůstal i poté, co pejska srazilo auto. S bolestivým zraněním ho nechal neléčeného pobíhat venku!

„Chtěli jsme pro Kvida najít nového páníčka. Díky zveřejnění jeho příběhu se nám to podařilo nečekaně brzy. Máme z toho velkou radost,“ sdělila Aha! vedoucí útulku Danuše Šmigurová.Přišla paní, která si Kvida chtěla vzít hned domů.

A své rozhodnutí nezměnila ani poté, co jí pracovníci útulku vysvětlili, že pejsek nejprve musí podstoupit amputaci neléčené nožky. „Paní to vzala klidně. Pochopila, že psíka budeme muset v útulku doléčit,“ řekla Šmigurová.

Amputace přední packy a následná léčba bude stát asi 3000 Kč. Kvidovi můžete pomoci i vy finančním příspěvkem na účet zlínského útulku 351408627389/0800, var. symbol 652011.

Příběh Kvida, jeho operaci i odchod do nového domova bude deník Aha! nadále sledovat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.