Bohatý táta, chudý táta Kiyosaki míří do Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohatý táta, chudý táta Kiyosaki míří do Prahy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Autor celosvětově známé knihy Bohatý táta, chudý táta Robert Kiyosaki přijede už brzo do Prahy, kde odpřednáší celodenní seminář, v němž poradí, jak se starat o své peníze nebo jak se nedostat do dluhové pasti.

Hlavní příčinou špatné finanční situace naprosté většiny obyvatel jak v USA, tak v Evropě včetně ČR, je nedostatek finanční gramotnosti. To je hlavní teze úspěšného amerického investora, školitele a spisovatele Roberta Kiyosakiho. O tom, jak tuto situaci změnit a také jak využít současné špatné ekonomické situace ve svůj prospěch, přijede 19. června přednášet na veřejný celodenní seminář do pražského Kongresového centra.

Robert Kiyosaki ve svém bestselleru Bohatý táta, chudý táta a v několika jeho úspěšných pokračováních radí, jak zacházet s penězi, jak se nedostat do dluhové pasti, jak se nenechat chytit do nekonečné spirály různých půjček, nákupů na dluh a riskantních hypoték. Zároveň vysvětluje, jak porozumět fungování ekonomiky, která ovlivňuje život každého z nás na každém kroku, a mít tak život ve svých vlastních rukou.

Těm, kteří myslí výše a chtějí být úspěšní, pak radí, jak nechat peníze pracovat pro další peníze, jak vhodně investovat, čeho se u investic vyvarovat, či jak využít dluhu efektivně tak, aby se na něm ještě dalo ještě navíc profitovat. Robert Kiyosaki  je nesmírně populární díky tomu, že vysvětluje věci tím nejjednodušším možným způsobem. Používá běžný jazyk, ilustrace a náčrtky a převádí tak složitý finanční žargon do normální řeči, tak aby byl srozumitelný pro všechny.

Své rady Kiyosaki šíří prostřednictvím svých knih, největší aplaus však sklízí na veřejných přednáškách, kde návštěvníci mají možnost poznat jeho charisma, dozvědět se odpovědi na svoje otázky k aktuální situaci a také si s ním osobně promluvit. Tuto možnost bude mít  česká veřejnost vůbec poprvé na semináři Rich Dad, který se koná v neděli 19. června 2011 v Kongresovém centru v Praze. Vstupenky lze za cenu 8000,- Kč zakoupit v síti Ticketstream. V ceně je také občerstvení po celou dobu konání akce a přednáška i následná diskuze budou samozřejmě simultánně tlumočeny do češtiny. Více o akci najdete na robertkiyosaki.cz.

Autor:  iec

Přečtěte si
repro
21. 4. 2011 • 11:31

Je dobrej

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.