Revizoři v akci: Srazili k zemi černého pasažéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Revizoři v akci: Srazili k zemi černého pasažéra!

Aby cestující s rukama za zády neutekl, revizor si na něj ještě sedl.
Aby cestující s rukama za zády neutekl, revizor si na něj ještě sedl. (Černí Pasažéři United)

Pořádná mela mezi dvěma revizory a pasažérem (25) se strhla v sobotu na nástupišti metra na trase B ve stanici Radlická.

Jeden z cestujících zachytil výsledek zápasu, který vyhrála revizorská přesila.

Policie nyní hledá odpověď na otázku – kdo byl agresor a kdo oběť. „Dnes jsem byl svědkem brutálního zásahu pražských revizorů, kteří strhli k zemi pravděpodobně černého pasažéra. Zkroutili mu ruku za záda a oba si na něj ještě klekli. On pak volal na lidi ze stojícího metra, aby zavolali policii,“ popsal incident svědek události.

Na místo skutečně policie dorazila, ale na žádost revizorů. „Ve 13.31 hodin jsme dostali informaci z přepravní kontroly, že mají agresivního cestujícího, který napadl revizora. Muž údajně neměl platný jízdní doklad,“ uvedla včera mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Na policii se však obrátil také zpacifikovaný mladík. „Zatím policejní komisař vyslechl cestujícího. Vysvětlení musí podat i revizor. Pak budeme vědět víc,“ dodala mluvčí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.